/ scheermesjes-kopen / Gillette Fusion scheermesjes kopen

Gillette Fusion scheermesjes kopen

De navulscheermesjes voor de Gillette Fusion zijn te koop bij drogisterij en supermarkt. Op het internet kun je de mesjes echter stukken goedkoper aanschaffen. In onderstaand overzicht hebben we de voordeligste Gillette Fusion aanbiedingen en acties geselecteerd. De scheermesjes worden bij de meeste webwinkels per 4, 8 of 16 stuks verkocht.

bol-com-logo2 € 31,99
drogisterij-logo2 € 34,99
drogist-logo2 € 34,99

Let op: bij een aantal van bovenstaande webshops is momenteel een tijdelijke (kortlopende) kortingsactie van toepassing. De korting is verrekend is de prijs, er zijn geen waardebonnen of kortingscodes nodig. Onze tip: groter inkopen kan je geld besparen! Voor een pak van acht scheermesjes Gillette Fusion betaal je in de supermarkt al gauw ruim 25 euro.

Gillette Fusion

Gillette introduceerde de Fusion in januari 2007 in Nederland. Dit nieuwe scheersysteem met vijf mesjes voor en een mesje achter is zowel te gebruiken in een houder zonder als met batterij. Het was het eerste scheersysteem met vijf mesjes in één houder.

Tip: Gillette Fusion Proglide mesjes

De mesjes van de sterk verbeterde Fusion Proglide passen op de ouder van de oude Fusion. De nieuwe mesjes zijn de beste mesjes op dit moment verkrijgbaar in de winkel. De Proglide Power mesjes zijn een significante verbetering ten opzichte van de Fusion en raden we daarom iedereen aan. Onze tip is dan ook om de nieuws Fusion Proglide aan te schaffen (nu tijdelijk te koop met 8% korting) of de mesjes los te kopen en op de oude houder te gebruiken.

Koop de Gillette Fusion Proglide Power nu tijdelijk met 8% korting!

Of koop de mesjes los

1 PLAATS REACTIE
Review
Gillette Fusion scheermesjes kopen
3.8 (75%) 4 votes

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reacties
  • 21 januari 2015

    Het is altijd lastig om de mesjes tegen een scherpe aanbieding te vinden. Bij BOL.com kun je er meestal wel vanuit gaan dat je redelijk goedkoop uit bent.

    Cas
    Beantwoorden