Contactinformatie Scheertips.com

Wij delen onze kennis en ervaringen uit eerste hand, zodat jij het beste scheerapparaat, scheermesje of andere scheerproducten kunt kopen. Lees daarvoor onze scheertips en artikelen. Kom je er zelf niet uit? Dan mag je mij of Hanneke altijd een vraag stellen via de reacties onder elk artikel of via een email. Je mag mij of Hanneke zelfs bellen op 030-2690106 (spreek de voicemail in, we bellen je terug).

Email: redactie@scheertips.com
Telefoon: 030 269 0106 (spreek de voicemail in, we bellen je terug).
Adres:

D4500
Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam

Pakket sturen?

Je kunt ons ook post sturen, dat kan op ons onderstaande adres. Op dit adres ontvangen we echter alleen reguliere poststukken. Op dit adres neemt de receptie niet zonder opdracht pakketjes aan. Wil je ons een pakket sturen? Neem dan eerst contact met ons op! Een pakket dat niet is aangemeld bij de receptie wordt niet aangenomen en dat zou zonde zijn!

Een artikel inzenden of corrigeren

De website bevind zich momenteel nog in de opstartfase. Het kan daardoor voorkomen dat artikelen spelfouten, onvolledigheden of onjuistheden bevatten. Kom je een foutje tegen? Meldt het ons dan via redactie@scheertips.com o.v.v. de link naar het artikel.

Uiteraard is het ook mogelijk om een compleet, eigen geschreven, artikel aan te leveren. Dit mag anoniem maar het is ook mogelijk om uw naam (of dat van uw bedrijf) onder het artikel te plaatsen (inclusief link naar je weblog of website). U kunt uw artikel met bijbehorend materiaal zenden naar redactie@scheertips.com

Link ruilen of adverteren

Heeft u interessante links naar websites die aanvullend zijn op de kennisgebieden en/of documenten op ScheerTips.com? Stuur dan een e-mail naar: redactie@scheertips.com

Wilt u informatie over wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen, zoals een advertorial, linkvermelding in de tekst, advertenties of reviewverzoeken? In dat geval vragen we u om gebruik te maken van onderstaand email adres:
redactie@scheertips.com

Geef een antwoord