Adverteren op Scheertips.com

Scheertips.com is het kennisplatform over scheren. We schrijven over scheertechnieken, scheermethoden, producten en beantwoorden veel en minder voorkomende vragen over scheren.

Redactioneel profiel

ScheerTips is de informatieve website voor eenieder die meer wil weten over bepaalde scheermethoden of producten. Nieuws, inspiratie en praktische informatie en adviezen zijn de belangrijkste pijlers van ScheerTips.com. We beogen daarmee zowel beginners als mensen die zoekend zijn naar nieuwe scheermethoden en producten te ondersteunen en te inspireren bij hun gedachtenontwikkeling en de dagelijkse praktijk. We richten ons op zowel mannen als vrouwen in diverse leeftijdscategorieën.

We bieden informatieve (hoe doe ik…) artikelen, nieuwsverhalen, commentaren, columns en servicerubrieken (feit of fabel). De website probeert waar mogelijk kritisch en onafhankelijk te zijn; feiten zijn heilig, argumenten en onderbouwing immer vereist, hoor en wederhoor zijn geboden. Dat betekent dus dat we bijvoorbeeld niet altijd een aftershave product aanraden als dat niet nodig is. De missie van ScheerTips.com is daarmee duidelijk: een informatief en richtinggevende website te zijn die nuttig en bruikbaar is.

Commerciële mogelijkheden

ScheerTips.com biedt u verschillende mogelijkheden om uw producten en/of diensten onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Voor informatie over bereik, tarieven en verschillende advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen via adverteren@scheertips.com

Welke mogelijkheden bieden we?

  • Review
  • Advertorial
  • Linkplaatsing
  • Advertentieruimte
  • We staan open voor uw suggestie

Wilt u informatie over wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen, zoals een advertorial, linkvermelding in de tekst, advertenties of reviewverzoeken? In dat geval vragen we u om gebruik te maken van onderstaand email adres:

adverteren@scheertips.com