Over ScheerTips.com

Je bekijkt nu Over ScheerTips.com

Over scheren kun je nooit genoeg weten. Wat de trends ook voorschrijven, een glad geschoren huid heeft bij de meeste mensen de voorkeur. Scheren zorgt voor een frisse, verzorgde en schone huid.

Scheertips.com

Scheertips.com is het kennisplatform over scheren. Op deze website vindt je tips en handleidingen over het scheren van je gezicht, borst, rug, benen en schaamhaar. De website gaat over scheren in de breedste zin van het woord, informatie voor zowel mannen als vrouwen.

Doelstelling Scheertips.com

ScheerTips is de informatieve website voor eenieder die meer wil weten over bepaalde scheermethoden of producten. Nieuws, inspiratie en praktische informatie en adviezen zijn de belangrijkste pijlers van ScheerTips.com. Op onze website wordt informatie over scheren op een heldere manier uitgelegd. We brengen niet alleen recent nieuws over scheren en scheerproducten maar gaat ook dieper op onderwerpen in via achtergrondartikelen en vakoverstijgende thema’s. Al deze informatie is snel en eenvoudig te vinden. We beogen daarmee zowel beginners als mensen die zoekend zijn naar nieuwe scheermethoden en producten te ondersteunen en te inspireren bij hun gedachtenontwikkeling en de dagelijkse praktijk. We richten ons op zowel mannen als vrouwen in diverse leeftijdscategorieën.

We bieden informatieve (hoe doe ik…) artikelen, handleidingen, nieuwsverhalen, commentaren en rubrieken (feit of fabel). De website probeert waar mogelijk kritisch en onafhankelijk te zijn; feiten zijn heilig, argumenten en onderbouwing vereist. Dat betekent dat we de huidige  (soms tegenstrijdige en onjuiste) informatie over scheren kritisch onder de loep nemen. Dat kan tot gevolg hebben dat we bepaalde methoden, producten of middelen niet aanraden omdat de werking daarvan dubieus is. De missie van ScheerTips.com is daarmee duidelijk: een informatief en richtinggevende website te zijn die nuttig en bruikbaar is.

Opstartfase

De website bevindt zich nog in de opstartfase. Komende tijd werken we toe naar het verbeteren en uitbouwen van ScheerTips.com. Naar behoeften maken we nieuwe categorieën aan, richten we ons op specifieke vragen en geven we de website nieuwe functionaliteiten. Heb je ideeën of wensen, neem dan contact met ons op. Alleen zo kan deze website meegroeien met de behoeften van de gebruikers.

Heb je tips om de website verder te verbeteren, wil je meeschrijven aan heldere artikelen of heb je anderszins iets te melden? Neem dan contact op via redactie@scheertips.com

Herman de Groot

Mijn naam is Herman en ik heb deze website opgericht in 2014. Het idee voor deze website ontstond toen ik na het scheren voor de spiegel stond en eigenlijk niet tevreden was met het resultaat. Daarom heb ik deze website opgericht, zodat ik mijn ervaringen en de resultaten van mijn eigen zoektocht kan delen. Lees meer over Herman.

Geef een reactie