Goede goedkope scheermesjes kopen

Je bekijkt nu Goede goedkope scheermesjes kopen

Scheermesjes zijn er in alle soorten en maten. Scheermesjes zijn ook duur. Hoewel de bekende merken als Gillette en Wilkinson Sword de markt domineren lijkt het tij te keren en komen er kwalitatief goede en goedkope scheermesjes op de markt.

Verdienmodel scheermesjes

Voordat we in dit artikel de voor en nadelen beschrijven staan we eerst kort stil bij het verdienmodel van scheermesjes. Het verdienmodel werkt als volgt. Je koopt een scheermesje tegen een zeer aanlokkelijk prijs of je krijgt het eerste scheermesje inclusief houder gratis. Wanneer je het product wil blijven gebruiken zal je onderdelen moeten vervangen (mesjes). Voor deze mesjes betaal je relatief veel geld.

Scheermesjes van de bekende merken

Maak je gebruik van de houders van de bekendere (A)merken? De eerste tip die we je dan mee willen geven is om goed naar de aanbiedingen te kijken. Grote winkels als Etos, Kruidvat en Albert Hein hebben soms interessante aanbiedingen voor verschillende scheermerken. Ook kan het verstandig zijn om grootverpakkingen in te kopen. In dat geval ben je vaak stukken goedkoper uit. Daarnaast kan je op het internet flink besparen op merkenmesjes, mocht je de juiste webshops en aanbiedingen vinden.

De volgende kortingsacties zijn bij ons bekend:
Gillette Mach 3 Turbo scheermesjes voordeelverpakking 16 stuks met 25% kortingKlik hier voor deze actie
Gillette Fusion voordeelverpakking 16 stuks met 25% kortingKlik hier voor deze actie
Gillette proglide power (als beste getest!) voordeelverpakking 12 stuks met 25% kortingKlik hier voor deze actie

Goedkopere scheermesjes?

Nog voordeliger is het als je kiest voor merkloze scheermesjes. De zoekopdracht goedkope scheermesjes levert je een flink aantal webshops op waar je redelijk goedkoop scheermesjes kunt kopen. De mesjes kun je zowel los als in abonnementsvorm kopen. Besef echter dat ook daar bovenstaand verdienmodel (of een afgeleide) wordt gebruikt. Wel weten ze de prijs te drukken ten opzichte van de grote merken. Het resultaat is flink besparen op scheren.

Kwaliteit goedkope scheermesjes

Besparen is één maar hoe zit het met de kwaliteit? De meeste mesjes zijn doorgaans van prima kwaliteit en doen niet onder voor de grote merken. Toch zijn er ook een hoop scheermesjes van mindere kwaliteit op de markt. In dat geval zal je sneller het mesje moeten vervangen, met als gevolg dat je net zo duur uit bent als bij een A-merk. Onze tip is: vraag altijd eerst een proefverpakking aan en vergelijk zelf de kwaliteit van de mesjes.

Scheermes met losse mesjes

De goedkoopste vorm is scheren met de ouderwetse mesjes die je in een houder stopt. Dit is niet alleen goedkoper maar ook nog eens de beste manier om te scheren. Het scheermes heeft maar 1 mesje, welke aan beide zijden te gebruiken is. De mesjes kosten ongeveer 0,20-0,50 cent het stuk, de houder kost rond de 25 euro. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar en hoewel ook hier kwaliteit verschil merkbaar is, staan ze allemaal garant voor een veel beter scheerresultaat.

Onze tip voor goedkope scheermesjes is dus: wie niet langer vast wil zitten aan een merk en houder raden we een scheermes aan met vervangbare (goedkope) losse mesjes. In deze scheermessen kun je bovendien mesjes van verschillende merken steken.

Meer artikelen gerelateerd aan scheermesjes

Fotocredits: The voodoo economics of shaving, uitsnede, NapInterrupted

Herman de Groot

Mijn naam is Herman en ik heb deze website opgericht in 2014. Het idee voor deze website ontstond toen ik na het scheren voor de spiegel stond en eigenlijk niet tevreden was met het resultaat. Daarom heb ik deze website opgericht, zodat ik mijn ervaringen en de resultaten van mijn eigen zoektocht kan delen. Lees meer over Herman.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Floris

    Online bij bijv Bol.com of tijdens aanbiedingen kopen inderdaad mensen

Geef een reactie