Over Hanneke de Groot

Ik ben Hanneke. Samen met Herman schrijf ik met veel plezier aan deze website. Dat doe ik sinds 2016. Ik schrijf voor deze website de artikelen die te maken hebben met het scheren en ontharen voor vrouwen.

Opleiding en achtergrond

Ik werk als onderzoeker bij een multinational die zowel medische apparatuur als consumenten lifestyle artikelen ontwikkeld. Ons bedrijf ontwikkeld ook scheerapparaten, maar daar houd ik mij niet mee bezig. Ik werk nu voor de divisie mondverzorging. Daarvoor heb ik onder andere gewerkt als onderzoeker op de pannen, keukenapparatuur- en gerei divisie.  Mijn achtergrond is Industrieel ontwerp aan de Technische Universiteit Delft, waar ik mij specialiseerde op product design en medisign.

In mijn dagelijks werk leer ik veel over de eisen en wensen van mensen op het gebied van lifestyle. En zelf ervaar ik natuurlijk ook hoe het is wanneer ik mijzelf met een goed of slecht product scheer of dat op de juiste of verkeerde manier doe. Ik deel mijn ervaringen daarom graag met jullie. Dat doe ik niet alleen voor dit onderwerp, maar ook op een andere website ook over de gezondheid van tanden en het gebit.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en sta ik graag in de keuken te kokkerellen, bakken en braden.