Axe scheermesjes

Je bekijkt nu Axe scheermesjes

Sinds begin 2013 zijn er in Amerika scheermesjes van Axe te koop. De nieuwe scheermesjes van Axe zijn goedkoper dan die van concurrenten. Je betaalt voor een pak van 4 stuks ongeveer 2,50 dollar.

Achtergrond

Axe was al langer actief met producten voor scheren, zoals afthershave. Voor het nieuw geïntroduceerde scheermes werken ze samen met scheermesfabrikant Schick (bekend van Wilkinson-Sword). De Axe Razor is dan ook afgeleid van de Wilkinson Sword Hydro 3. Het product komt in een reguliere- en een powerversie in de schappen. De scheermesjes zijn op dit moment alleen verkrijgbaar in Amerika, exclusief bij Walmart.

Hoe zien de mesjes er uit?

axe-scheermesjes-razors

De nieuwe Axe scheermesjes bestaat uit een ergonomische houder waarop je een cartridge met drie scheermesjes klikt. Er zijn drie varianten: de Smooth Razor, de Sensitive Razor en de Power Razor. De smoot razor heeft ben een verzorgende strip die het scheren vergemakkelijkt (glijdt beter over de huid) en irritatie helpt te voorkomen. Dit scheermes kost 3 dollar voor de houder en een scheermesje. De Sensitive heeft als extraatje een huidbeschermingssysteem dat verrijkt is met Aloe Vera en vitamine E. De prijs is hetzelfde als die van de Smooth Razor. Daarnaast is er nog een Schick Power Razor Kit te koop. Dit scheermes combineert de sterke punten van de andere mesjes en werkt daarnaast op een klein batterijtje dat de scheerkop laat vibreren. Dit scheermes kost 5 dollar.

Introductie Nederland

Wij zijn heel benieuwd hoe de mesjes scheren. Het mes is in Amerika zeer goed ontvangen. De lage prijs en de goede scheerkwaliteiten maken het scheermes zo op het eerste oog tot een concurrent voor Gillette. Er zijn helaas nog geen plannen om de scheermesjes in Nederland of Europa te introduceren. Zodra wij meer informatie hebben laten we jullie dat meteen weten en proberen we het mesje te reviewen / testen.

Ook elektrisch scheren

axe-philips-scheerapparaat

Naast de markt voor wegwerpscheermesjes werkt AXE ook samen met Phillips voor elektrische scheerapparaatjes. Er zijn diverse apparaatjes te koop waaronder een (body)groomer, een scheerapparaat en een combinatie van beide.

Meer artikelen gerelateerd aan scheermesjes

Herman de Groot

Mijn naam is Herman en ik heb deze website opgericht in 2014. Het idee voor deze website ontstond toen ik na het scheren voor de spiegel stond en eigenlijk niet tevreden was met het resultaat. Daarom heb ik deze website opgericht, zodat ik mijn ervaringen en de resultaten van mijn eigen zoektocht kan delen. Lees meer over Herman.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Thomas

    Komt dit ook nog naar Nederland?

Geef een reactie