Gillette Fusion ProGlide scheermesjes kopen

Je bekijkt nu Gillette Fusion ProGlide scheermesjes kopen

De navulscheermesjes voor de Gillette Fusion ProGlide zijn te koop bij drogisterij en supermarkt. Op het internet kun je de mesjes echter stukken goedkoper aanschaffen. In onderstaand overzicht hebben we de voordeligste Gillette Fusion ProGlide aanbiedingen en acties geselecteerd. De scheermesjes worden bij de meeste webwinkels per 8 of 16 stuks verkocht.

bol-com-logo2€ 33,99
drogisterij-logo2€ 24,89
drogist-logo2€ 35,99

Let op: bij een aantal van bovenstaande webshops is momenteel een tijdelijke (kortlopende) kortingsactie van toepassing. De korting is verrekend is de prijs (euro), er zijn geen waardebonnen of kortingscodes nodig. Onze tip: groter inkopen kan je geld besparen!

Gillette Fusion ProGlide

Het nieuwe Gillette Fusion ProGlide Scheersysteem is een significante verbetering in scheerprestatie
en comfort ten opzichte van Gillette Fusion. Het pakt de ongemakken van het scheren aan door het trekkerige gevoel tijdens het scheren te verminderen, met zeven innovatieve verbeteringen.

Dunnere, fijnere mesjes zorgen ervoor dat het scheersysteem makkelijker glijdt over de huid en minder aan de haartjes trekt. Ook zijn de lubrastrip, het handvat en het precisiemesje verbeterd. Een nieuw verdeelsysteem verdeelt het scheerschuim en haalt overtollig scheerschuim weg. En een stabilisator zorgt ervoor dat de afstand tussen de afzonderlijke mesjes constant blijft.

Gillette Fusion Proglide power mesjes kopen

Aan de Power-variant van het nieuwe scheersysteem is een microkammetje toegevoegd, dat helpt om de haartjes in correcte positie langs de mesjes te leiden. De mesjes van de power variant worden door ons en diverse andere consumententesten als de beste scheermesjes op dit moment te koop.

bol-com-logo2€ 41,99
drogisterij-logo2€ 28,98
drogist-logo2€ 41,99

De Gillette Fusion Proglide Power mesjes passen ook op de oude Gillette fusion (power) en de normale Fusion Proglide en kunnen we iedereen aanraden die met de laatste technieken het gladste scheerresultaat wil hebben.

Meer artikelen gerelateerd aan scheermesjes

Herman de Groot

Mijn naam is Herman en ik heb deze website opgericht in 2014. Het idee voor deze website ontstond toen ik na het scheren voor de spiegel stond en eigenlijk niet tevreden was met het resultaat. Daarom heb ik deze website opgericht, zodat ik mijn ervaringen en de resultaten van mijn eigen zoektocht kan delen. Lees meer over Herman.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Tom

    Goede scheermesjes. Ik koop de Fusion Proglide POWER mesjes altijd bij bol.com (mijn vertrouwde adres).

Geef een reactie