Gillette Fusion scheermesjes kopen

Je bekijkt nu Gillette Fusion scheermesjes kopen

De navulscheermesjes voor de Gillette Fusion zijn te koop bij drogisterij en supermarkt. Op het internet kun je de mesjes echter stukken goedkoper aanschaffen. In onderstaand overzicht hebben we de voordeligste Gillette Fusion aanbiedingen en acties geselecteerd. De scheermesjes worden bij de meeste webwinkels per 4, 8 of 16 stuks verkocht.

bol-com-logo2€ 31,99
drogisterij-logo2€ 34,99
drogist-logo2€ 34,99

Let op: bij een aantal van bovenstaande webshops is momenteel een tijdelijke (kortlopende) kortingsactie van toepassing. De korting is verrekend is de prijs, er zijn geen waardebonnen of kortingscodes nodig. Onze tip: groter inkopen kan je geld besparen! Voor een pak van acht scheermesjes Gillette Fusion betaal je in de supermarkt al gauw ruim 25 euro.

Gillette Fusion

Gillette introduceerde de Fusion in januari 2007 in Nederland. Dit nieuwe scheersysteem met vijf mesjes voor en een mesje achter is zowel te gebruiken in een houder zonder als met batterij. Het was het eerste scheersysteem met vijf mesjes in één houder.

Tip: Gillette Fusion Proglide mesjes

De mesjes van de sterk verbeterde Fusion Proglide passen op de ouder van de oude Fusion. De nieuwe mesjes zijn de beste mesjes op dit moment verkrijgbaar in de winkel. De Proglide Power mesjes zijn een significante verbetering ten opzichte van de Fusion en raden we daarom iedereen aan. Onze tip is dan ook om de nieuws Fusion Proglide aan te schaffen (nu tijdelijk te koop met 8% korting) of de mesjes los te kopen en op de oude houder te gebruiken.

Koop de Gillette Fusion Proglide Power nu tijdelijk met 8% korting!

Of koop de mesjes los

Meer artikelen gerelateerd aan scheermesjes

Herman de Groot

Mijn naam is Herman en ik heb deze website opgericht in 2014. Het idee voor deze website ontstond toen ik na het scheren voor de spiegel stond en eigenlijk niet tevreden was met het resultaat. Daarom heb ik deze website opgericht, zodat ik mijn ervaringen en de resultaten van mijn eigen zoektocht kan delen. Lees meer over Herman.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Cas

    Het is altijd lastig om de mesjes tegen een scherpe aanbieding te vinden. Bij BOL.com kun je er meestal wel vanuit gaan dat je redelijk goedkoop uit bent.

Geef een reactie