Veet Sensitive Precision trimmer review

Je bekijkt nu Veet Sensitive Precision trimmer review

De nieuwe Veet Sensitive Precision Beauty Styler is een trimmer voor de gevoelige lichaamsdelen. Volgens de mensen van Veet brengen we met dit apparaatje al ons lichaamshaar met precisie in model. Hij is speciaal ontworpen om je wenkbrauwen perfect vorm te geven, je oksels glad te maken en je bikinilijn eenvoudig bij te houden. Wij kregen er één opgestuurd en mochten hem uittesten. Hier lees je onze bevindingen.

Beschrijving Veet Sensitive Precision trimmer

De makers omschrijven de Veet Sensitive Precision Beauty Styler als het eerste trimapparaatje dat gemaakt is om ‘zacht’ te scheren. Wat ze hiermee bedoelen? De mesjes raken de huid niet tijdens het scheren. Hierdoor zou je zo min mogelijk last moeten hebben irritatie en scheer je jezelf dus op een ‘zachte’ manier. Je kunt jezelf ook niet snijden op deze manier. Dit zou het apparaatje zeer geschikt maken voor het wegscheren van haartjes op de meer gevoelige huid. Hij is bovendien waterdicht, waardoor je hem makkelijk kunt afspoelen onder de kraan.

Het trimmertje werkt op één AA-batterij, die wordt meegeleverd. Het dubbelzijdige trimhoofd is voorzien van 2 trimmertjes, zodat je de wenkbrauwen kunt scheren in de lengte die je graag wilt. Hij komt met een paar opzetkammen, zodat je ook je lichaamshaar en schaamhaar zacht weg kunt scheren in verschillende lengtes. Verder krijg je er een beschermertje, een reinigingsborsteltje en een opbergetui bij. Dat is alvast veel waar voor je geld!

Onze ervaring Veet Sensitive Precision trimmer

Om de Sensitive Precision Beauty Styler te testen hebben we enkele dagen gewacht met het scheren van de wenkbrauwen. Deze gaan we nu weer netjes maken. Hiervoor gebruiken we geen opzetstukjes. We zetten het apparaatje aan door de onderkant iets door te draaien (handig!) en hij begint zacht te zoemen. Het trimmen gaat erg simpel: je volgt gewoon met het trimhoofdje de natuurlijke lijnen van je wenkbrauwen en de rest gaat vanzelf! Binnen no time is het gebeurd. Dit is erg handig voor als je nog even snel je wenkbrauwen wilt bijwerken als je plots de deur uit moet. Een zelfde effect had ik bij het bijwerken van het schaamhaar van mijn bikinilijn. Hiervoor heb ik het trimmer opzetstuk gebruikt.

Het resultaat is erg fijn. Het ziet er allemaal netjes uit en ik heb helemaal geen last van irritatie of wat dan ook. Dit is echt ‘zacht’ scheren. Soms heb je weleens dat je gezichtshaar wegscheert en dat het dan helemaal rood is en wat geïrriteerd. Dit is erg onprettig en ziet er ook niet mooi uit. Met de Veet Sensitive Precision Beaty Styler heb je hier allemaal geen last van. Er zitten wel overal haartjes op de trimmer, maar gelukkig kun je hem onder de kraan afspoelen. Even twee seconden onder de kraan en hij is weer helemaal schoon. Ideaal!

Conclusie: fijn en goedkoop apparaat

Wij zijn echt super enthousiast over dit fijne apparaatje. Hij is niet duur, is makkelijk in gebruik en het resultaat is erg zacht en glad. Wanneer jij op zoek bent naar een goedkope en fijne manier om je wenkbrauwen en lichaamshaar bij te werken, kunnen wij op dit moment geen beter product bedenken.

Meer artikelen gerelateerd aan reviews

Hanneke de Groot

Sinds 2016 schrijf ik artikelen over scheren en ontharen op scheertips.com. In het dagelijks leven werk ik als onderzoeker bij een multinational die zowel medische apparatuur als consumenten lifestyle artikelen ontwikkeld. Mijn achtergrond is Industrieel ontwerp aan de Technische Universiteit Delft, waar ik mij specialiseerde op product design en medisign. Lees meer over Hanneke.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Jol

    Ook fijn voor het bijwerken van het schaamhaar

Geef een reactie