Gillette Body scheermes review

Je bekijkt nu Gillette Body scheermes review

Terwijl het scheren van het gezicht tijdelijk wat minder populair is (een baard is de huidige trend) is het scheren van de borst, rug, kruis, benen en armen aan het toenemen. Gillette speelt in op deze trend door speciaal voor mannen een nieuw scheermes voor het scheren van het lichaam te introduceren, de Gillette Body.
[do_widget id=text-8]

Gillette body

Het scheren van je lichaam is niet hetzelfde als het scheren van je gezicht. Het lichaam van een man heeft verschillende contouren en vormen. Haar groeit er ook net iets anders en sommige gebieden kunnen moeilijk te bereiken zijn. Volledig toegewijd aan hun slogan, “the Best a Man Can Get” heeft Gillette daarom de Body ontworpen om de man te helpen gladder en comfortabel te scheren.

Koop hier de Gillette Body met tijdelijk 10% korting

Studie naar scheergewoonten van mannen

Gillette-421-infographic_1.24

Gillette presenteert het scheermes met een aantal opvallende onderzoeksresultaten onder Amerikaanse mannen. De studie laat zien dat ongeveer 73 van de Amerikaanse mannen wel eens bepaalde lichaamsdelen scheert. Een groot deel van de mannen zou volgens Gillette bij het scheren van de rug, borsthaar, armen, benen en kruis moeite hebben om een glad scheerresultaat te krijgen, mede omdat het scheren van het lichaam heel anders dan het scheren van het gezicht en hals. Onder de problemen die mannen ervaren met het scheren van hun lichaam zijn onder andere: jeuk (50 procent van de mannen), wondjes of sneetjes (45 procent), meerdere keren moeten scheren voor een glad resultaat (41 procent), de ruimte tussen de mesjes die verstopt raakt (37 procent) en niet het gewenste gladde scheerresultaat bereiken met een normaal scheermes (35 procent). Van de mannen die hun lichaam scheren, scheert het grootste gedeelte het haar bij zijn kruis(39%). Daarnaast worden ook de oksels en borst geschoren. Respectievelijk 24% en 15% van de mannen gebruikt op die plaatsen regelmatig het scheermes. Meer (amerikaanse) onderzoeksresultaten lees je door op de infographic aan de rechterkant te klikken. Ook onder Nederlandse mannen is een onderzoek uitgevoerd. De resultaten lees je hier.

Functies

Gillette beweert dat door een unieke combinatie van technologieën en functies het scheermes comfortabeler glijdt over de contouren van het mannelijke lichaam waardoor het scheermes met precisie, nauwkeurigheid en gemak scheert. Het scheermes heeft:

  • Een ronde scheerkop in plaats van hoekig waardoor je makkelijk op lastige plekken kunt komen en zich goed aanpast aan de lichaamscontouren;
  • Drie strips die er voor zorgen dat het scheermes makkelijker en comfortabel over alle delen van het lichaam glijdt;
  • Een ergonomisch gevormd handvat met anti-slip zodat je ook tijdens het douchen goede grip en controle hebt;
  • Drie scheermesjes voor een glad en comfortabel scheren, zelfs op de meest gevoelige gebieden van het mannelijk lichaam.

Gillette body Review

Na al deze informatie zijn we benieuwd hoe het scheermes scheert. Helaas hebben wij het nieuwe scheermes nog niet ontvangen van Gillette. Zodra wij een testexemplaar in ons bezet hebben kun je hier een de review en test van de Gillette body lezen.

Waar te koop

De Gillette body is te koop bij de grote ketens (Kruidvat, trekpleister, Etos en Schlecker). De body houder met vervangbaar mesje moet ongeveer 11 euro kosten.

Koop hier de Gillette Body met tijdelijk 10% korting

Naast een houder waar je nieuwe mesjes op kunt zetten biedt Gillette ook wegwerpmesjes aan die je na een paar keer gebruiken gewoon in zijn geheel in de prullenbak gooit. De wegwerpmesjes kosten ongeveer 12 euro per 3 stuks, de navul scheermesjes kosten eveneens 12 euro (voor 4 stuks).

Meer artikelen gerelateerd aan reviews

Herman de Groot

Mijn naam is Herman en ik heb deze website opgericht in 2014. Het idee voor deze website ontstond toen ik na het scheren voor de spiegel stond en eigenlijk niet tevreden was met het resultaat. Daarom heb ik deze website opgericht, zodat ik mijn ervaringen en de resultaten van mijn eigen zoektocht kan delen. Lees meer over Herman.

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Eric

    Een prima scheermesje. Heb het al enkele weken in gebruik en tot nu toe nog geen wondjes. Scheert goed en comfortabel. Door de ronde vorm van het mesje soms niet altijd in staat om alle plekjes goed glad te scheren vanaf de eerste keer, bijvoorbeeld de lies. Maar verder prima. Via bovenstaande link ook nog eens stukken goedkoper dan die 11 euro in de winkel die ik betaald heb…

  2. Thibault

    Ik heb het mesje gekregen van mijn vriendin. Ik vind het een goed scheermesje en kan mijn oude scheermes nu mooi alleen voor mijn gezicht gebruiken 😀

Geef een reactie