Veet spawax review: waxen doe je vanaf nu zelf thuis!

Je bekijkt nu Veet spawax review: waxen doe je vanaf nu zelf thuis!

Waar het waxen in de schoonheidssalon vaak wel erg ‘persoonlijk of prive’ is kan je dat met de Veet spawax eenvoudig en zonder strips zelf thuis in privacy doen. Waxen doe je eenvoudig en zonder strips zelf thuis met de Veet spawax! In deze review bespreek ik mijn ervaringen.

Wat is Veet Spawax?

De Veet Spawax is een waxverwarmer. Door de waxverwarmer smelten de waxschijven en breng je eenvoudig en op de juiste temperatuur de wax aan op jouw huid. De Veet spawax gebruik je voor het ontharen van je benen, oksels en bikinilijn. Je hebt voor het ontharen dus geen dure kant en klare strips meer nodig en hoeft ook niet meer naar de schoonheidsspecialiste.

Hoe werkt Veet Spawax?

Plaats de hoeveelheid waxschijven in de waxverwarmer. Zet de waxverwarmer aan zodat de waxschijven smelten. De wax is klaar voor gebruik als de wax een homogene consistentie heeft. Het duurt ongeveer 30 minuten voor het smelten van waxschijven. Breng de wax met behulp van de spatel aan op de huid in de groeirichting van de haartjes. Probeer het uiteinde van de wax iets dikker te maken zodat je de wax makkelijk kunt vastpakken om te verwijderen. Wacht een aantal seconden tot de wax goed droog en gestold is. Houd de huid goed strak en verwijder de wax met een snelle beweging tegen de haargroeirichting in. Verwijder als laatste de waxresten van de huid, eventueel met een babyolie.

Veet spawax review

Ik vind het een erg fijn apparaat om te gebruiken. Het verhit de wax goed tot een mooie vloeibare substantie, zonder dat die te heet wordt om je huid te verbranden. Het duurt wel even voordat de wax goed warm is, het duurt zeker meer dan 30 minuten. Wacht je te kort dan lukt het niet goed om de wax aan te brengen (stolt te snel). De truc is dus om even te wachten tot de wax echt goed warm is. Dan lukt het goed om de wax voorzichtig en netjes overal aan te brengen. De was is verder erg gebruiksvriendelijk en blijft goed aan de haartjes plakken. De geur vind ik ook prima, het stinkt in ieder geval niet. Het waxen met de Veet Spawax vind ik gelukkig minder pijnlijk dan het gebruik met strips. Een pluspunt dus. De huid voelt zacht en glad aan na het gebruik. Wat mij betreft dus met een klein beetje oefenen een goed alternatief voor de waxsalon! De Veet Spawax is onder andere te koop bij BOL.com

Meer artikelen gerelateerd aan reviews

Hanneke de Groot

Sinds 2016 schrijf ik artikelen over scheren en ontharen op scheertips.com. In het dagelijks leven werk ik als onderzoeker bij een multinational die zowel medische apparatuur als consumenten lifestyle artikelen ontwikkeld. Mijn achtergrond is Industrieel ontwerp aan de Technische Universiteit Delft, waar ik mij specialiseerde op product design en medisign. Lees meer over Hanneke.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Lidia

    Dat is ook mijn ervaring wel ja, eerst echt goed warm maken die wax, anders gaat het echt minder goed!

Geef een reactie