Review Gillette scheermesjes abonnement

Je bekijkt nu Review Gillette scheermesjes abonnement

Een aantal online concurrenten doet het al enkele jaren: elke maand nieuwe mesjes thuis bezorgen in abonnementsvorm. Het succes daarvan is ook bij Gillette niet onopgemerkt gebleven. Marktleider Gillette start daarom in Nederland met een abonnementsdienst voor scheermesjes. Wij hebben de Gillette abonnement dienst uitgeprobeerd. In deze review lees je onze ervaringen
[do_widget id=text-8]

Hoe werkt het?

In Nederland heeft Gillette een eigen Gillette Shave Club. Hiermee speelt het bedrijf in op de vraag van Gillette-gebruikers naar scheermesabonnementen. Via de Gillette Shave Club kun je op vaste tijdstippen (periodiek) nieuwe scheermesjes thuisbezorgd krijgen. Je zit nooit meer zonder scheermesjes, je mesjes zijn altijd vlijmscherp en hoeft er ook niet meer voor naar de winkel.

Via bovenstaande website worden drie abonnementen aangeboden voor de meest populaire scheersystemen van de fabrikant: Mach, Fusion en ProGlide. Vervolgens stem je zelf de abonnementsvorm af op je scheergedrag: twee keer per week, om de dag of elke dag. Je kiest het aantal mesjes en de tijdsduur tussen twee leveringen. Kies je bijvoorbeeld voor elke dag dan ontvang je 8 scheermesjes elke 4 weken (je wisselt het mesje om de 2 weken). Kies je om de dag scheren dan krijg je elke 6 maanden 8 scheermesjes. Bij de keuze ‘2x per week scheren’ ontvang Vervolgens valt het nieuwe mesje op de deurmat op het moment dat de oude aan vervanging toe is. De verzending is helemaal gratis! Veranderen en opzeggen kan op elk moment!

gillette-abbonement-keuze-hoeveelheid

Wat kost het?

Een abonnement blijkt voordeliger dan in eerste instantie gedacht. Volgens Gillette zijn de mesjes zo’n 15 procent goedkoper dan in de winkel (normale verkoopprijs). De prijs van de mesjes hangt af van welk type je kiest. Daarnaast is de prijs afhankelijk van het aantal mesjes dat je wenst te ontvangen.

Onze ervaring

De mesjes werden netjes verpakt geleverd. Het pakketje paste precies door de brievenbus dus het was niet nodig om thuis te blijven om de deur open te doen voor de pakketbezorger. Dat was erg makkelijk. De bestelling werd ook netjes bezorgd om de door mij gekozen afleverdatum en de tweede keer ook mooi op tijd volgens de door mij gekozen frequentie. Ik scheer mijzelf elke dag dus heb voor het abonnement ‘elke dag’ gekozen (8 mesjes elke 4 maanden). Ook heb ik gekozen voor de Fusion Proglide. Ik vindt dit toch het beste scheermes dat op dit moment te koop is. Vele anderen delen die mening. Aangezien de Gillette Shave Club alleen originele mesjes levert scheren ze fenomenaal. Het grootste voordeel van het abonnement vind ik dat ik altijd nieuwe schone en vooral scherpe mesjes in huis heb, zonder dat ik daarvoor de deur uit moet. Niet alleen heb ik daardoor elke dag een glad resultaat zonder dat het mes ‘trekt’ aan de iets stuggere haartjes (zoals dat bij bottere mesjes wel eens gebeurt). Het gebruik van scherpe, schone mesjes voorkomt bij mij ook huidirritatie (rode huid, bobbeltjes, jeuk) en ingegroeide haartjes. Ik kan niet anders dan concluderen dat ik erg tevreden ben over deze dienst van Gillette. Goed en erg gemakkelijk!

Meer artikelen gerelateerd aan reviews

Herman de Groot

Mijn naam is Herman en ik heb deze website opgericht in 2014. Het idee voor deze website ontstond toen ik na het scheren voor de spiegel stond en eigenlijk niet tevreden was met het resultaat. Daarom heb ik deze website opgericht, zodat ik mijn ervaringen en de resultaten van mijn eigen zoektocht kan delen. Lees meer over Herman.

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. Simon

  Ik heb ook zo’n abonnement afgesloten. Gaat prima zo, handig. Nog een voordeel wat hier niet genoemd wordt vind ik dat je af en toe wat gratis producten meegestuurd krijgt, zoals scheergel en nu op dit moment een bioscoopbon.

 2. Sven

  Ik scheer mij elke dag maar wissel normaal altijd mijn scheermesjes pas na ong 3 weken. Maak ze wel altijd goed schoon en droog met de razorpit zodat ze iets langer door kunnen scheren. Ik heb daarom voor het tweede abonnement gekozen. Eens kijken hoe dat gaat.

 3. Paul

  Wat ik het voordeel vind is dat je zelf niet alle reclamefolders door moet voor de beste aanbiedingen. Oke misschien ben je dan soms ietsje goedkoper uit maar het kost je ook tijd om dat uit te zoeken, naar de winkel te gaan of te bestellen. Tijd = geld en beiden kan ik zinvoller besteden. Ik vind het dus wel een goed idee van Gillette: automatisch de originele scheermesjes in de brievenbus. Bovendien scheer ik sinds puber met Gillette dus voor mij geen andere mesjes!

 4. saskia

  Kan niet uit..je betaald een abbonement.
  Ja je krijgt 15% korting maar dat ben je al kwijt aan het abbonement.

 5. Frank

  Ik heb dit abonnement ook aangeschaft, de mesjes zijn inderdaad erg goed; zoals ik gewend ben van gillette! Helaas is de prijs nog vrij hoog, hierom ben ik verder gaan zoeken, gelukkig heb ik een goedkoper alternatief gevonden, waar ik voortaan mijn mesjes bestel; scheersnel.nl De gratis producten die gillette af en toe meestuurt zijn inderdaad leuk, maar voor mij is dat het prijsverschil niet waard.

Geef een reactie