Philips Satinelle review: een van de betere epilators!

Je bekijkt nu Philips Satinelle review: een van de betere epilators!

Wil je graag ongewenste haartjes epileren? Met de Philips Satinelle epilator epileer je zonder moeite en pijnloos en blijft de huid tot wel 4 weken glad. Het is een van de betere elektrische epilators die er op dit moment te koop is. Wij mochten deze epilady testen en beschrijven het resultaat in deze Philips Satinelle prestige review.

Wat is de Philips Satinelle

De Philips Satinelle is een elektrisch epileerapparaat. Het bevat een breed epileerhoofd en keramische schijven waardoor je met iedere beweging meerdere haartjes verwijdert. Door een actief, vibrerende systeem, worden de platgelegen haartjes opgetild. Philips heeft in het apparaat hun jarenlange ervaring met scheerapparaten en epileren verwerkt. De kleine pincetjes van het apparaat maken meer dan 1300 epileerbewegingen per seconde. Je krijgt volgens Philips wekenlang een zijdezachte huid – optimale ontharing in één beweging. Is dat ook zo?

Hoe werkt de Philips Satinelle?

Je kunt de Philips Satinelle zowel droog als nat gebruiken. De S-vormige handgreep zorgt voor een optimale grip. Met het lampje heb je ook onder de douche voldoende zicht. Het keramische epileerhoofd is gemaakt om de huid strak te trekken, het geeft een betere grip en verwijdert zelfs de fijnste haartjes. De Philips Satinelle is geschikt voor zowel benen, oksels en bikinilijn. Voor de gevoelige gebieden zoals de oksels en de bikinilijn bevestig je een aparte kap op het epileerhoofd. Met de speciale scrubborstel verwijder je dode huidcellen en voorkom je ingegroeide haren. Na het epileren kun je het apparaat op de massagestand zetten voor een ontspannend effect. Al deze accessoires worden meegeleverd. Hoe epileert het apparaat?

Wat is het resultaat?

De Philips Satinelle verwijdert goed en veel haartjes. Zelfs de fijne donshaartjes haartje weet het apparaat (grotendeels) te verwijderen. Het epileerapparaat voelt prettig op de huid en ligt lekker in de hand. Wat ik ook prettig vindt is dat de epilator een groot epileerhoofd heeft waardoor je per beweging veel haartjes verwijdert. Ook merk ik dat de voorkant van het scheerhoofd de huid goed strak trekt, zodat er veel haartjes na 1x weg zijn en het epileren minder pijn doet. Tenslotte vond ik het apparaat bij gebruik op mijn oksels en bikinilijn goed de contouren volgen. Ik ben dan ook erg te spreken over dit apparaat.

Is Philips Satinelle aan te raden?

Ben jij op zoek naar een elektrisch epileerapparaat die makkelijk in gebruik is en snel veel haartjes verwijderd? Dan raden wij jou op basis van onze test en review de Philips Satinelle aan. Hiermee epileer je eenvoudig en met minder pijn. Geniet van een langdurige zachte huid.

Meer artikelen gerelateerd aan reviews

Hanneke de Groot

Sinds 2016 schrijf ik artikelen over scheren en ontharen op scheertips.com. In het dagelijks leven werk ik als onderzoeker bij een multinational die zowel medische apparatuur als consumenten lifestyle artikelen ontwikkeld. Mijn achtergrond is Industrieel ontwerp aan de Technische Universiteit Delft, waar ik mij specialiseerde op product design en medisign. Lees meer over Hanneke.

Geef een reactie