Stijlvol en compact scheerapparaat voor op reis: WAHL Travel Shaver review

Je bekijkt nu Stijlvol en compact scheerapparaat voor op reis: WAHL Travel Shaver review

Een elektrisch scheerapparaat is de eerste keus als je veel op reis bent: ze zijn praktisch, compact en werken zonder gedoe. Recent heeft WAHL, een bekende producent van hoogwaardig kappersgereedschap voor zowel professionals als thuiskappers, een zeer mooi scheerapparaat voor reizigers geïntroduceerd. In dit artikel beschrijven we de resultaten van onze WAHL Travel Shaver review.

WAHL Travel shaver

De WAHL Travel Shaver is een praktisch draadloos scheerapparaat in een handzaam formaat. Dankzij dit compacte formaat is het een perfect apparaat om mee te nemen op reis. Het apparaat is voorzien van een krachtig motortje dat razendsnel mesjes heen en weer beweegt achter een metalen scheerfolie met gaatjes. De scheerkop kan vrij op en neer bewegen, waardoor de Travel Shaver zich aanpast aan de contouren van het gezicht. Het foliescheersysteem kan op zowel natte als droge huid gebruikt worden. Met een accuduur van 45 minuten en een scheerlengte van 0.5 mm (!) is dit apparaat een uiterst betrouwbare reispartner.

In de doos: meerdere accessoires

De WAHL Travel Shaver kost ongeveer 20-25 euro. Voor die prijs koop je een erg compleet scheerapparaat. In de doos zit een oplader en reinigingsborstel. Daarnaast is het apparaat makkelijk op te bergen en mee te nemen dankzij de meegeleverde opbergetui en stijlvolle metalen opbergdoos. Tenslotte wordt er een reserve snijblad en reserve scheerfolie meegeleverd. Aan de specificaties zal het dus niet liggen. Tijd om te beoordelen hoe het apparaat scheert.

Prachtig stijlvol design

Voordat we de resultaten van onze WAHL Travel Shaver review beschrijven, moeten we eerst nog even stil staan bij het stijlvolle design. De stijl van het scheerapparaat heeft op het eerste oog wel iets weg van oudere retro scheermachines. WAHL heeft dit gecombineerd met moderne en elegante design elementen. Het is een werkelijk prachtig scheerapparaat, dat ook in de badkamer niet zal misstaan.

Hoe scheert dit scheerapparaat?

Het belangrijkste onderdeel van deze review is natuurlijk hoe dit scheerapparaat scheert. Het foliescheersysteem waarover de WAHL beschikt, staat bekend om de goede prestaties. Dat is met dit apparaat niet anders. De metalen dunne scheerfolie komt zeer dicht op de huid. Daardoor haalt de Travel Shaver goed kleine haartjes en stoppels glad tot tegen de huid weg. Zowel een lichte baard als enkele dagen oude zware baardgroei weet het apparaat snel en goed te verwijderen, zonder daarbij huidirritatie te veroorzaken. De Travel Shaver ligt prettig in de hand, scheert prettig en is gemakkelijk schoon te maken.

Conclusie en advies?

Er is wat ons betreft geen enkele reden om een groter scheerapparaat mee op reis te nemen. De WAHL Travel Shaver is licht, scheert prettig, verwijdert haartjes goed glad tot tegen de huid en is zeer compleet. De lage kosten maken dit apparaat een perfect cadeau voor mannen die veel op reis zijn met het vliegtuig, trein of auto en vaak snel in het hotel of on-the-go moeten scheren. Het is bovendien een prachtig stijlvol apparaat om te zien. Je koopt de WAHL Travel Shaver onder andere bij bol.com en Coolblue.

Meer artikelen gerelateerd aan reviews

Herman de Groot

Mijn naam is Herman en ik heb deze website opgericht in 2014. Het idee voor deze website ontstond toen ik na het scheren voor de spiegel stond en eigenlijk niet tevreden was met het resultaat. Daarom heb ik deze website opgericht, zodat ik mijn ervaringen en de resultaten van mijn eigen zoektocht kan delen. Lees meer over Herman.

Dit bericht heeft één reactie

  1. dick

    The camera can make the brightest of scenes appear to
    be it was taken during an eclipse. ” It was President Theodore Roosevelt who had given it the name of White House in 1901. The first lesson you must learn with your online course is how to read chord charts.

Geef een reactie