Veet Easy Wax roller review: zelf thuis waxen zonder gedoe

Je bekijkt nu Veet Easy Wax roller review: zelf thuis waxen zonder gedoe

Voor het weghalen van de haartjes op je lichaam met wax of hars kun je natuurlijk naar de schoonheidsspecialiste gaan. De methodes die daar gebruikt worden, verwijderen de haren met wortel en al. Het resultaat is een gladde huid en haartjes die pas na enkele weken weer terugroeien. Iedere paar weken naar de schoonheidsspecialiste kost echter geld en tijd. Met de Veet elektrische Easy Wax roller kun je dit klusje nu eenvoudig zelf thuis doen, met een vergelijkbaar resultaat.

Een nieuwe manier van ontharen: Veet Easy Wax

Veet heeft een nieuw product op de markt gebracht. Het heet Veet Elektrische Roller Easy Wax. Wat is het precies? Dit product werkt met was die opgewarmd wordt via een elektrisch apparaat en vervolgens in een dun laagje met het apparaat op de huid wordt gebracht. Daarmee komt het heel dicht in de buurt komt van de werkwijze van de (moderne) schoonheidsspecialiste. Er wordt gebruik gemaakt van bijenwas die geschikt is voor alle huidtypes en weinig tot geen roodheid of huidirritatie veroorzaakt.

Hoe ziet het er uit en hoe werkt dit product?

Alle benodigde producten zitten bij elkaar in een mooie doos met een uitgebreide gebruiksaanwijzing. De inhoud bestaat uit een houder met een verwarmer, een snoer met een stekker, de was, strips, een navulling en schoonmaakdoekjes. Je plaatst het blokje was in het apparaat en zet dit in de houder en stopt de stekker in het stopcontact. Na ongeveer 20 minuten (soms langer) is de was zacht en klaar voor gebruik.

Vervolgens ga je met het apparaat over het te ontharen lichaamsdeel om de zachte wax aan te brengen. Vervolgens leg je er een strip overheen en duwt deze aan, zodat die goed contact maakt met de wax. Tenslotte trek je de strip in een snelle beweging tegen de richting van de haargroei er af. Als het goed is zijn alle haartjes in de wax blijven plakken en zijn de haartjes met wortel en al verwijderd.

Hoe vind ik het waxen met de roller?

Ik vind de Veet Easy Wax erg makkelijk in gebruik. Vooral bij het aanbrengen vind ik de roller uitkomst bieden. Je hebt geen gedoe meer met de wax opwarmen of het aanbrengen daarvan, iets bij andere methodes wel is. De roller brengt in één keer de juiste dikte aan op de huid. Ik vind het apparaat ook niet duur in aanschaf en ben zeer tevreden over het resultaat. Ik kan nu zelf thuis op een prettige manier waxen zonder al te veel gedoe. Het enige wat ik misschien lastig vind is dat het apparaat even een 20-tal minuten moet opwarmen. Dat vraagt dus wel een beetje plannen. Maar het resultaat na waxen is dat wachten waard. De haartjes plakken goed in de hars en worden met wortel en al verwijderd. Je koopt de Veet EasyWax roller o.a. bij BOL.com

Meer artikelen gerelateerd aan reviews

Hanneke de Groot

Sinds 2016 schrijf ik artikelen over scheren en ontharen op scheertips.com. In het dagelijks leven werk ik als onderzoeker bij een multinational die zowel medische apparatuur als consumenten lifestyle artikelen ontwikkeld. Mijn achtergrond is Industrieel ontwerp aan de Technische Universiteit Delft, waar ik mij specialiseerde op product design en medisign. Lees meer over Hanneke.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Marisa

    Ik vind het ook een geweldig apparaatje!

Geef een reactie