Ladyshape review: schaamhaar sjabloon

Je bekijkt nu Ladyshape review: schaamhaar sjabloon

Op deze website geven we regelmatig scheertips over het scheren van schaamhaar. Voor vrouwen die een figuurtje willen scheren in het schaamhaar is er nu een handige tool te koop, de ladyshape.

Ladyshape

Wie een figuurtje in het schaamhaar wil scheren moet een vaste hand en geduld hebben. Een mooi model in schaamhaar scheren is lastig, want voor je het weet scheer je te veel haartjes weg en moet je weer enkele weken wachten om opnieuw een poging te wagen. Weg verrassing! De Ladyshape is de eerste tool die het voor alle vrouwen gemakkelijker maakt een Brazilian (streepje), hartje of Triangle (driehoek) op de schaamstreek te scheren. Het sjabloon houdt de huid automatisch strak zodat je eenvoudig, veilig en snel eromheen kan scheren.

ladyshape-review

Koop hier het brazilian sjabloon (tijdelijk 7% korting!)

Koop hier het driehoek sjabloon

Koop hier het hart sjabloon


Proef op de som

Dat klinkt goed, tijd om de proef op de som te nemen. De sjablonen kun je onder de douche gebruiken. Volgens de handleiding trim/knip je de haartjes eerst kort(zorg ervoor dat deze niet langer zijn dan 0,5 cm!). Plaats het sjabloon recht op je schaamstreek en begin er omheen te scheren. Met je ene hand houd je het sjabloon vast – het handvatje zorgt voor voldoende grip tijdens het scheren . Met je andere hand scheer je om het sjabloon heen. Dit is af en toe best wennen, maar gaat beter naarmate je bezig bent. Het mooiste resultaat krijg je als je nat scheert met een zo scherp mogelijk mesje, gewoon langs de randjes. Zo krijg je makkelijk en snel een heel strak resultaat, veel mooier dan uit de losse hand.

En wat een strak resultaat geeft het. Eigenlijk moet je alleen maar de haartjes rond de bikini shaping tool weg te scheren voor een mooi resultaat. Het is dan ook een leuke en vrij eenvoudige manier om een figuurtje te scheren, maar je moet er wel even je tijd voor nemen. Met name het goed aandrukken en het kantelen van het sjabloon naar de kant waar je niet scheert moet je even doorhebben. Verder is het een handig en makkelijk hulpmiddel om een tekening te creëren in je schaamhaar.

Het sjabloon houdt inderdaad de huid automatisch strak zodat je eenvoudig, veilig en snel eromheen kan scheren. Je moet wel redelijk hard duwen met het vormpje om het mooi op zijn plaats te houden en de huid strak te trekken, maar het resultaat is zeker goed. De rubberen onderkant voelt comfortabel aan en blijft op zijn plaats. Het speciaal ontwikkelde handvat zorgt voor een goede grip. De rubberen (of siliconen) onderkant voelt zacht aan, is goed schoon te maken, glijdt niet weg en is gevormd naar het lichaam.

Tip: gebruik bij voorkeur een recht (wegwerp)scheermesje waarbij het mesjes zo dicht mogelijk tegen de houder zit. De ronde mesjes van Venus zijn minder geschikt, dat afgeronde vormen heeft, omdat het niet zo eenvoudig om daarmee mooi kort langs de lijntjes te gaan.

Conclusie

Wij zijn zeer tevreden over het gemak waarmee je een tekeningetje in je schaamhaar kunt scheren. Waar we voorheen, zonder ladyshape tool, met de hand vrij lang bezig waren met een gemengd resultaat (niet altijd recht en strak) kunnen we nu vrij snel en gemakkelijk een perfect streepje, hartje of driehoekje in het schaamhaar scheren. Je hoeft alleen maar de haartjes om het sjabloon weg te scheren voor een mooi verzorgd resultaat. Keer op keer. De sjablonen creëren de meest rechte lijntjes en zijn uniek, handig en stijlvol. Kortom een echte aanrader.

Koop hier het brazilian sjabloon (tijdelijk 7% korting!)

Koop hier het driehoek sjabloon

Koop hier het hart sjabloon

Ladyshape
P.s. de tool is niet alleen voor vrouwen, maar ook door mannen goed te gebruiken!

Hanneke de Groot

Sinds 2016 schrijf ik artikelen over scheren en ontharen op scheertips.com. In het dagelijks leven werk ik als onderzoeker bij een multinational die zowel medische apparatuur als consumenten lifestyle artikelen ontwikkeld. Mijn achtergrond is Industrieel ontwerp aan de Technische Universiteit Delft, waar ik mij specialiseerde op product design en medisign. Lees meer over Hanneke.

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. Sabrina

  Ik heb hem gekocht en ben er erg blij mee. Zonder sjabloon lukt mij het maar niet om een fatsoenlijk streepje te scheren. Ik vond het in het begin heel eventjes wennen omdat ik niet goed wist hoe ik de ladyshape vast moet houden. Nu ben ik helemaal gewend en het scheren van het streepje gaat echt perfect. Mijn vriend was ook vrij verrast toen ik hem het resultaat liet zien!

 2. Fleur

  Ik heb de ladyshape gisteren ontvangen. Wat een handig hulpmiddel om te scheren zeg! Aanrader!

 3. Karin

  Naar aanleiding van dit artikel het scheersjabloon gekocht (het streepje). Wat een gek ding is het eigenlijk haha 😀 maar het doet wat het belooft, ik ben er blij mee!

 4. Jacqueline

  Ik heb het hartjes figuur gekocht, als verrassing voor valentijn! Eerste week van februari scheer ik het figuurtje er in. Heel benieuwd!

Geef een antwoord