Braun face review: gezicht epilator en scrubborstel in één!

Je bekijkt nu Braun face review: gezicht epilator en scrubborstel in één!

De Braun face is een kleine elektrische eplilator voor je gezicht en bikinilijn die haartjes snel en precies verwijdert. Met de hulpstukken die bij het apparaat komen trakteer jij jezelf daarnaast op een heerlijke gezichtsbehandeling. Onzuiverheden verdwijnen uit jouw gezicht als sneeuw voor de zon door een diepe reiniging tot in de poriën.

Wat is de Braun face?

De Braun face combineert 2 gezichtsbehandelingen in 1 apparaat. De gezicht epilator zorgt ervoor dat de kleinste haartjes in jouw gezicht verwijderd worden. Daarvoor maakt het gebruik van een kleine kop met draaiende epilatorschijven. Deze epilatorschijven zijn fijner dan op je normale eplilator. De extra kleine kop heeft 10 micro-openingen die zelfs de fijnste haartjes tot 0,02 mm vastgrijpen. Met de meegeleverde gezichtsborstels (o.a. reiniging- en scrubborstel) reinig je de huid zacht en tot diep in poriën.

Hoe werkt de Braun Face?

Met de Braun face epileer jij nauwkeurig de haartjes in jouw gezicht. Dit met 1 druk op de knop. Je kunt met de Braun face zowel de haartjes op jouw kin, bovenlip als voorhoofd verwijderen. De gezichts- en scrubborstels reinig je jouw huid tot wel 6x beter dan wanneer je handmatig zou doen. Je kunt met de Braun face zowel reinigen als een crème aanbrengen op jouw huid. De Braun face is waterdicht en daarom perfect te gebruiken tijdens het wassen van jouw gezicht.

Wat is het resultaat?

Wij hebben het apparaat van Braun mogen testen. De Braun face verwijderende met de borstel bij onzuiverheden gemakkelijk van mijn gezicht. Ook de scrubborstel was prettig in gebruik. Na toepassing was mijn huid niet geïrriteerd en had ik een redelijk frisse en stralende huid. De beautyspons (voor het verdelen van bijvoorbeeld make-up of crème) heb ik niet geprobeerd.

Natuurlijk heb ik ook de epilator gebruikt, daarvoor is het apparaat tenslotte in eerste instantie bedoeld. Het apparaat greep de dunne en fijne haartjes op mijn bovenlip en tussen mijn wenkbrauwen redelijk goed en automatisch. Wel moest ik voor de echt fijne haartjes nogmaals over het zelfde stukje gaan. Dat is op zich niet ongewoon in vergelijking met andere apparaten. Al met al werkt het verwijderen van de haartjes met de Braun Face erg prettig. Haartjes die je met de epilator verwijdert, blijven tot wel 4 weken weg.

Is de Braun face aan te raden?

Ben jij op zoek naar een apparaat die zowel haartjes in jouw gezicht alsook jouw gezicht reinigt (scrubt)? Dan is de Braun face zeker een aanrader. Dit 2 in 1 apparaat is makkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat jou huid gaat stralen.

Meer artikelen gerelateerd aan reviews

Hanneke de Groot

Sinds 2016 schrijf ik artikelen over scheren en ontharen op scheertips.com. In het dagelijks leven werk ik als onderzoeker bij een multinational die zowel medische apparatuur als consumenten lifestyle artikelen ontwikkeld. Mijn achtergrond is Industrieel ontwerp aan de Technische Universiteit Delft, waar ik mij specialiseerde op product design en medisign. Lees meer over Hanneke.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Anja

    Ik raad deze niet aan. Apparaat is heel snel leeg en verliest na een paar minuten zijn kracht al. Echt heel jammer en zonde van mijn geld.

Geef een reactie