Borsthaar scheren: wel of niet doen?

Je bekijkt nu Borsthaar scheren: wel of niet doen?

Waarom zou je jouw borsthaar scheren? Vinden vrouwen (en ook mannen) dat sexy? Of is het veel gedoe? Het scheren van je borsthaar is iets persoonlijks, zowel wat betreft je voorkeur als de hoeveelheid haar die daar groeit. Scheer je het weg of laat je het staan?
[do_widget id=text-8]

Waarom wel jouw borsthaar scheren?

Er zijn mannen met maar een paar plukjes borsthaar en mannen waar de haartjes een dichte mat vormen. In beide gevallen kan het af en toe scheren van je borsthaar er voor zorgen dat jouw lichaam er verzorgd uitziet. Ook kan het zijn dat jouw partner borsthaar maar vies en onhygienishc vindt. Ook dit kan een reden zijn om jouw borsthaar af te scheren. Tenslotte zorgt het verwijderen van de haren op je borst dat je contouren van je spieren beter zichtbaar zijn. Daardoor vallen jouw zware inspanningen in de sportschool net iets beter op bij anderen.

Waarom niet jouw borsthaar scheren?

Er zijn veel vrouwen (en ook mannen) die mannen met borsthaar ontzettend stoer en sexy vinden. Zij vinden dat borsthaar echt bij een man hoort. Wanneer je een normale, niet al te dichte, haargroei hebt op jouw borst is het niet altijd nodig deze af te scheren. Het verwijderen van de haren is namelijk nogal een klusje. Je moet het zeker wekelijks herhalen om vervelende en lelijke stoppels te voorkomen.

Hoe borstharen scheren?

Wanneer je er voor kiest om jouw borsthaar te scheren, is het volgende belangrijk.

  • Heb je veel borsthaar? Haal dan eerst een deel van het borsthaar met een schaar, trimmer of tondeuse weg zodat het scheren makkelijker gaat.
  • Neem een warme douche zodat de haren zachter worden.
  • Breng een laagje scheerschuim aan op jouw borsthaar.
  • Neem een scherp scheermesje en scheer de haren voorzichtig af.
  • Scheer het haar met de haargroei richting mee.
  • Wees voorzichtig bij het gebied rond jouw tepels.

Wil je jouw geschoren torso glad houden? Scheer dan wekelijks jouw borsthaar weg voor een mooi resultaat.

Wat is voor jou de reden om wel of niet je borsthaar te scheren?
[do_widget id=text-9]

Meer artikelen gerelateerd aan scheren

Herman de Groot

Mijn naam is Herman en ik heb deze website opgericht in 2014. Het idee voor deze website ontstond toen ik na het scheren voor de spiegel stond en eigenlijk niet tevreden was met het resultaat. Daarom heb ik deze website opgericht, zodat ik mijn ervaringen en de resultaten van mijn eigen zoektocht kan delen. Lees meer over Herman.

Geef een reactie