/ scheertips / Contactinformatie ScheerTips.com

Contactinformatie ScheerTips.com

Vragen of opmerkingen over de inhoud, gebruikersprofiel, inloggegevens, moderatie of de techniek van ScheerTips.com kunt u sturen naar een van onderstaande contactgegevens. Middels onderstaande gegevens kunt u gemakkelijk met de redactie en redacteurs in contact komen. We horen graag van u!

Algemeen email adres

Heeft u vragen over de inhoud of tips voor de redactie? Wilt u een product laten reviewen? Wilt u een fout melden? Stuur dan een mail naar de redactie via onderstaand email adres:

redactie@scheertips.com

Een artikel inzenden of corrigeren

De website bevind zich momenteel nog in de opstartfase. Het kan daardoor voorkomen dat artikelen spelfouten, onvolledigheden of onjuistheden bevatten. Kom je een foutje tegen? Meldt het ons dan via redactie@scheertips.com o.v.v. de link naar het artikel.

Uiteraard is het ook mogelijk om een compleet, eigen geschreven, artikel aan te leveren. Dit mag anoniem maar het is ook mogelijk om uw naam (of dat van uw bedrijf) onder het artikel te plaatsen (inclusief link naar je weblog of website). U kunt uw artikel met bijbehorend materiaal zenden naar redactie@scheertips.com

Link ruilen of adverteren

Heeft u interessante links naar websites die aanvullend zijn op de kennisgebieden en/of documenten op ScheerTips.com? Stuur dan een e-mail naar: redactie@scheertips.com

Wilt u informatie over wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen, zoals een advertorial, linkvermelding in de tekst, advertenties of reviewverzoeken? In dat geval vragen we u om gebruik te maken van onderstaand email adres:
adverteren@scheertips.com

0 PLAATS REACTIE
Review
Contactinformatie ScheerTips.com
2.7 (53.33%) 3 votes

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *