Contactinformatie ScheerTips.com

Contactinformatie ScheerTips.com

Vragen of opmerkingen over de inhoud, gebruikersprofiel, inloggegevens, moderatie of de techniek van ScheerTips.com kunt u sturen naar een van onderstaande contactgegevens. Middels onderstaande gegevens kunt u gemakkelijk met de redactie en redacteurs in contact komen. We horen graag van u!

Algemeen email adres

Heeft u vragen over de inhoud of tips voor de redactie? Wilt u een product laten reviewen? Wilt u een fout melden? Stuur dan een mail naar de redactie via onderstaand email adres:

redactie@scheertips.com

Telefoon: 030 269 0106

Je kunt ons ook post sturen, dat kan op ons onderstaande adres. Op dit adres ontvangen we echter alleen reguliere poststukken. Op dit adres neemt de receptie niet zonder opdracht pakketjes aan. Wil je ons een pakket sturen? Neem dan eerst contact met ons op! Een pakket dat niet is aangemeld bij de receptie wordt niet aangenomen en dat zou zonde zijn!

D4500
Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam

Let op: voor pakketpost, neem eerst contact met ons op! Wij moeten dit van te voren melden bij onze receptie, anders wordt het pakket niet in ontvangst genomen en kunnen we het niet in behandeling nemen.

Een artikel inzenden of corrigeren

De website bevind zich momenteel nog in de opstartfase. Het kan daardoor voorkomen dat artikelen spelfouten, onvolledigheden of onjuistheden bevatten. Kom je een foutje tegen? Meldt het ons dan via redactie@scheertips.com o.v.v. de link naar het artikel.

Uiteraard is het ook mogelijk om een compleet, eigen geschreven, artikel aan te leveren. Dit mag anoniem maar het is ook mogelijk om uw naam (of dat van uw bedrijf) onder het artikel te plaatsen (inclusief link naar je weblog of website). U kunt uw artikel met bijbehorend materiaal zenden naar redactie@scheertips.com

Link ruilen of adverteren

Heeft u interessante links naar websites die aanvullend zijn op de kennisgebieden en/of documenten op ScheerTips.com? Stuur dan een e-mail naar: redactie@scheertips.com

Wilt u informatie over wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen, zoals een advertorial, linkvermelding in de tekst, advertenties of reviewverzoeken? In dat geval vragen we u om gebruik te maken van onderstaand email adres:
adverteren@scheertips.com

Deze post heeft een reactie

  1. Ik heb me nog niet geschoren aan de schaamstreek maar knipte het gewoon kort. Moet je bij een elektrisch scheermachine ook scheerschuim of gel gebruiken?

Geef een reactie

Sluit Menu