Een wenkbrauwscheermesje gebruiken voor het bijwerken van je wenkbrauwen?

Je bekijkt nu Een wenkbrauwscheermesje gebruiken voor het bijwerken van je wenkbrauwen?

Wenkbrauwen doen veel met de uitdrukking van jouw gezicht. Je ziet er jonger en verzorgder uit met mooi bijgewerkte wenkbrauwen. Wist je dat je jouw wenkbrauwen ook bij kunt werken met een speciaal wenkbrauwscheermesje?

Speciale wenkbrauwscheermesjes

Voor het scheren van jouw wenkbrauwen gebruik je een speciaal wenkbrauwscheermesje. Je kunt de mesjes online bestellen en zijn speciaal bedoeld voor de haartjes van je wenkbrauwen. Tevens zijn ze geschikt voor het verwijderen van fijne haartjes in de nek en het gezicht. Met de wenkbrauwscheermesjes haal je verdwaalde haartjes onder je wenkbrauwen weg. Ook kun je de dikte van de wenkbrauwen bijwerken met de scheermesjes.

Hoe werkt een wenkbrauwscheermesje? Maak de huid van en rond de wenkbrauwen nat met lauw water. Breng geen scheerschuim aan want dat zie je niet waar en hoeveel je scheert. Plaats het scheermesje op de huid en scheer in de richting van de haargroei.

Wat zijn de voor-en nadelen?

Het gebruik van een scheermesje heeft een aantal voordelen, maar ook een aantal nadelen. Zeker ten opzichte van bijvoorbeeld epileren met een pincet.

Voordelen
De wenkbrauwscheermesjes zijn makkelijk in gebruik. Zeker voor vrouwen waarbij de haren van hun wenkbrauwen snel groeien en niet elke dag willen epileren. Je moet het mesje gebruiken voor kleine oppervlakken en er kleine, korte stukjes mee scheren. Het mesje is vooral handig om kleine onderhaartjes weg te halen. Het is een prima methode om je wenkbrauwen snel mee bij te werken.

Nadelen
Haartjes komen met scheren snel terug. De wenkbrauwscheermesjes zijn met name bedoeld voor het snel verwijderen van veel haartjes. Voor meer precisie werk is het minder geschikt. Let erop dat je de scheermesjes voorzichtig gebruikt, want je haalt snel te veel weg. Voor het precisiewerk gebruik je liever een pincet.

Zijn wenkbrauwscheermesjes aan te raden?

Ben jij op zoek naar een snelle manier om overtollige wenkbrauw haartjes te verwijderen en heb je geen zin om elke keer uitgebreid te epileren? Dan zijn de speciale wenkbrauwscheermesjes zeker aan te raden. Ze zijn makkelijk in gebruik en je verwijdert de haartjes snel goedkoop. Wil je echter je wenkbrauwen precies bijwerken? Gebruik dan een pincet.

Meer artikelen gerelateerd aan scheermesjes

Hanneke de Groot

Sinds 2016 schrijf ik artikelen over scheren en ontharen op scheertips.com. In het dagelijks leven werk ik als onderzoeker bij een multinational die zowel medische apparatuur als consumenten lifestyle artikelen ontwikkeld. Mijn achtergrond is Industrieel ontwerp aan de Technische Universiteit Delft, waar ik mij specialiseerde op product design en medisign. Lees meer over Hanneke.

Geef een reactie