Starterspakket double edge (safety) razor

Je bekijkt nu Starterspakket double edge (safety) razor

Een double edge razor, een kwast en scheercrème. Dit zijn de producten die je nodig hebt om te beginnen met scheren met een safety razor. Een compleet starter kit is ideaal voor de beginnende scheerder. Je hoeft zelf niet heel het internet af te struinen naar een kwalitatief goed scheermes, scheerkwast en scheercrème. Met een starterspakket kun je kennismaken met de voordelen van goed (en goedkoop) scheren en de mooie producten die daarbij horen.
[do_widget id=text-8]

BAUME.BE Full Metal Pack

Het starterspakket van BAUME.BE hebben wij hier op de redactie gekocht toen wij ons gingen oriënteren op de voordelen van het scheren met een safety razor. Het is een compleet starterspakket met goede kwaliteitsproducten. Inmiddels hebben wij de producten uit dit pakket een jaar in gebruik en is het naar ons idee een perfect starterskit voor wie wil beginnen met scheren met een safety razor.

starterskit-scheren-safety-razorIn het BAUME.BE Full Metal Pack zitten de volgende producten:

  • Een double edge scheermes van zeer goede kwaliteit;
  • 5 derby scheermesjes;
  • Een scheerkwast van dassenhaar;
  • Een grote pot scheercrème;
  • Een flesje aftershave balm.

Het double edge scheermes is van goede bouwkwaliteit en prettig in gebruik. De mesjes laten zich eenvoudig vervangen door de scheerkop los van het handvat te draaien. Ook de scheerkwast is van goede kwaliteit en houdt door het gebruik van dassenhaar goed water vast. De scheercrème is prettig in gebruik, zacht voor de huid en heeft een subtiele geur. Het is met de scheerkwast gemakkelijk op te kloppen tot een stevig schuim.

Interessant gegeven is het verhaal achter de ontwikkeling van deze scheerproducten. Het Belgische BAUME.BE is opgericht door Karl Indigne. Karl heeft zelf last van een gevoelige huid en kon maar enkele scheerproducten verdragen. Toen zijn favoriete merk stopte met de productie en andere merken scheercrème bij Karl voor huidirritatie zorgden, besloot hij zelf scheerproducten te gaan ontwikkelen.

Dit starterspakket is dus uitermate geschikt voor wie wil starten met scheren met een safety razor zonder heel het internet af te moeten struinen welke safety razor, scheercrème en kwast nu van goede kwaliteit is. Bijkomend voordeel is dat de producten zacht voor de (gevoelige) huid zijn.

Koop het BAUME.BE Full Metal Pack hier (€ 85,49)
[do_widget id=text-9]

Herman de Groot

Mijn naam is Herman en ik heb deze website opgericht in 2014. Het idee voor deze website ontstond toen ik na het scheren voor de spiegel stond en eigenlijk niet tevreden was met het resultaat. Daarom heb ik deze website opgericht, zodat ik mijn ervaringen en de resultaten van mijn eigen zoektocht kan delen. Lees meer over Herman.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Daisy

    Leuk pakket om te geven met vaderdag

Geef een reactie