Scheerspullen: een origineel en leuk cadeau

Je bekijkt nu Scheerspullen: een origineel en leuk cadeau

Voor wie een praktisch, origineel en toch leuk cadeau wil geven zijn scheerspullen ideaal. Heel veel mannen scheren zich al jaren met dezelfde spullen of gebruiken nog een verouderd scheerapparaat, terwijl de huidige generatie scheerspullen veel comfortabeler en gladder scheert. Daarnaast maken onderstaande cadeaus de dagelijkse scheerbeurt prettiger en leuker.

Scheercreme

Een luchtje is een traditioneel cadeau. Zoek je iets originelers? Kies dan voor een goede kwaliteit scheercreme met een lekkere geur. Scheercrème is wat zachter en bevat een betere baardverzachter dan een -gel of –schuim. Tevens is de textuur van scheercrème dik, waardoor je een goede beschermlaag op de huid aan brengt. Hierdoor wordt de huid optimaal beschermt tijdens het scheren. Scheercrème kan zowel met de hand als de scheerkwast worden gebruikt. Het beste resultaat krijg je wel door een scheerkwast te gebruiken. Wij raden American Crew Moisturizing Shave Cream aan vanwege de goede beschermende en herstellende eigenschappen voor de huid.

Scheerset

Met een scheerset geef je een cadeau waarin alles zit om de scheerbeurt leuker te maken met een beter resultaat. Met een scheerkwast en scheercrème zorg je er namelijk voor dat de huid veel beter verzorgd en beschermd wordt. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld een pakket met alleen een scheercreme en een kwaliteits scheerkwast, zoals dit originele pakket. Handig voor als hij met zijn vertrouwde scheermesje wil scheren.

Je kunt ook kiezen voor een pakket met een double edge razor (een scheermes), een kwast en scheercrème . Dit is een zogenaamde safetyrazor die niet alleen gladder scheert dan de Gillette mesjes maar ook nog eens stukken goedkoper is (0,20 cent per mesje!) Dit is bijvoorbeeld een goed pakket en echt een zeer origineel cadeau: Safety Razor Set

Nieuw scheerapparaat

Zoals we al schreven in de inleiding van dit artikel scheren heel veel mannen nog met een oud scheerapparaat. Deze scheerapparaten scheren niet alleen niet meer zo glad (de mesjes zijn meestal versleten) en zorgen vaak ook voor huidirritatie, een rode huid en verminderd comfort. Buiten dat maken ze vaak ook nog eens meer lawaai. Je doet een man dus een groot plezier met een nieuw en goed scheerapparaat. De huidige generatie modellen presteert namelijk stukken beter dan systemen van circa 2 jaar oud. Zowel in scheerresultaat als in comfort, zeker als je dagelijks moet scheren is dat best belangrijk. Een goed presterend apparaat voorkomt een hoop ergernis, huidirritatie en tijdverlies.
Wij raden je op basis van onze ervaring (reviews en persoonlijke ervaring) de volgende modellen aan: de Philips S9031 of de Braun 9 series

Bovenstaande cadeautips kunnen leuk zijn voor een verjaardagscadeau, met sinterklaas, kerst of vadersdag. Heb je zelf een leuk en origineel idee voor een scheerartikel als cadeau artikel? Laat het dan hieronder in de reacties weten.
[do_widget id=text-9]

Herman de Groot

Mijn naam is Herman en ik heb deze website opgericht in 2014. Het idee voor deze website ontstond toen ik na het scheren voor de spiegel stond en eigenlijk niet tevreden was met het resultaat. Daarom heb ik deze website opgericht, zodat ik mijn ervaringen en de resultaten van mijn eigen zoektocht kan delen. Lees meer over Herman.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Selina

    Leuke ideeën voor vaderdag

Geef een reactie