Scheermesjes in grootverpakking kopen

Je bekijkt nu Scheermesjes in grootverpakking kopen
voordeel-verpakking-gillette-kopen

Dat scheermesjes niet goedkoop zijn wist je waarschijnlijk al. Gelukkig kun je met wat speurwerk op het internet en reclames in de winkel voordelig scheermesjes kopen. Maar het kan nog voordeliger! Het kopen van grootverpakkingen met 12, 16 of zelfs wel 32 mesjes bespaart je enorm veel geld. Je koopt de mesjes bijna tegen groothandelsprijzen / inkoopprijs! Een simpele rekensom leert dan dat je door zelf groot in te kopen (bijvoorbeeld genoeg voor een jaar lang elke week een nieuw scheermesje) je op jaarbasis al snel de helft minder betaald.

In onderstaand overzicht hebben we de voordeelverpakkingen, aanbiedingen en acties van Gillette geselecteerd.

Gillette mach3 grootverpakking kopen

In onderstaande tabel hebben we de prijs van 16 stuks Gillette Mach 3 mesjes van de normale en de turbo variant weergegeven.

Gillette Mach 316 stuks€ 29,99
Gillette Mach 3 Turbo16 stuks€ 33,99

Gillette Fusion Proglide grootverpakking kopen

Voor wie nog een oude fusion gebruik of in de la heeft liggen: de proglide mesjes passen prima op het handvat van de oude fusion. Het zijn niet alleen de beste scheermesjes op dit moment verkrijgbaar op de markt maar ook nog eens een stuk goedkoper dan de mesjes van de oude Fusion. Wie dus nog een oude Fusion heeft doet er verstandig aan de PROGLIDE mesjes te kopen, goed voor zowel de portomonee als voor het gladste scheerresultaat. De Fusion Proglide Power mesjes worden door ons als best beoordeeld, ze hebben namelijk een extra microkammetje voor de mesjes dat de haren recht voor de mesjes brengt!

Gillette Fusion Proglide Power12 stuks€ 40,99
Gillette Fusion Proglide manual16 stuks€ 57,99

Gillette Fusion grootverpakking kopen

Wat opvalt is dat de Gillette fusion stukken duurder is dan de nieuwere fusion proglide. Hoe dat komt is een raadsel want de nieuwe fusion proglide presteert stukken beter dan de oude fusion. Waarschijnlijk kan de fabrikant de prijs hoog houden omdat nog veel mensen de oude fusion mesjes gebruiken. Wij raden je aan de fusion proglide power mesjes te gaan gebruiken, die scheert stukken beter, is goedkoper en past op je oude fusion houder.

Gillette Fusion12 stuks€ 38,75
Gillette Fusion20 stuks€ 84,99
Gillette Fusion Power12 stuks€ 37,99
Gillette Fusion Power20 stuks€ 69,99

Hoeveel bespaar ik door een grootverpakking te kopen?

Als eerste voorbeeld nemen we de Gillette Mach 3 Turbo. De adviesprijs voor een verpakking van 5 stuks is 17,99. Dat betekent dat een mesje ongeveer € 3,60 kost per stuk. Dat is erg prijzig. Het kan goedkoper. In een voordeelverpakking mach 3 mesjes zitten 16 stuks. Je betaald ongeveer 33.99 voor deze 16 mesjes, wat neerkomt op € 2,12 euro! Dat is ruim 1,48 verschil wat je per mesjes bespaart. Tweede voorbeeld. De fusion proglide power kost voor 4 stuks 25,99 wat neerkomt op 6,50 per mesje. Gelukkig gaan de mesjes wel lang mee. De gemiddelde prijs van een grootverpakking met 12 stuks bedraagt: € 40,99. Je kunt wel raden dat dit een enorm verschil is: met een voordeelverpakking betaal je nog maar € 3.41 euro per mesjes. Dat is een verschil van € 3,08 euro. Wat deze berekening duidelijk laat zien is dat het kopen van veel mesjes tegelijk loont en je een hoop geld kunt besparen op scheren.

Heb je ergens anders nog meer goedkope voordeel- of grootverpakkingen gezien? Laat het dan hieronder in de reacties weten!

Meer artikelen gerelateerd aan scheermesjes

Herman de Groot

Mijn naam is Herman en ik heb deze website opgericht in 2014. Het idee voor deze website ontstond toen ik na het scheren voor de spiegel stond en eigenlijk niet tevreden was met het resultaat. Daarom heb ik deze website opgericht, zodat ik mijn ervaringen en de resultaten van mijn eigen zoektocht kan delen. Lees meer over Herman.

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Hans

  Mijn TIP: Koop de Gillette Fusion Proglide Power mesjes (12 stuks, zie link hierboven). Met die 12 mesjes ben je het hele jaar lang (en langer) klaar en het scheelt in de portemonnee.

 2. Kevin

  Ik ben blij dat ik dicht bij de grens van Duitsland woon. In Nederland zijn ze helemaal gek geworden met die woekerprijzen. Zelfs hier op de site vind ik de prijzen duur. In Nederland zijn te weinig spelers op de markt met betrekking tot drogisterijen. Als je naar de aanbiedingen kijkt lach je jezelf dood eerst bij de een 10euro korting op product A en volgende week precies het zelfde verhaal bij de andere firma. Prijs afspraken noemen ze zoiets maar niemand heeft het door……..

 3. Rudhra

  Dit artikel is echt niet ‘af’. Je geeft duidelijk het voordeel van kopen in grootverpakking, maar vervolgens meld je de prijs per mesje niet in de tabellen! Dat is juist de maatstaf om je verhaal te onderbouwen. Erg jammer hoor. Beetje nutteloos zo want die tabellen zeggen helemaal niks zonder een rekenmachine erbij te pakken.

  In elk geval kan je Boldking met zijn goedgelovige TV reclame compleet links laten liggen. Voor €2,50 per mesje heb je VEEL betere mesjes. Van Wilkinson bijvoorbeeld voor €2/mesje en van Gillette Mach 3 Turbo voor ongeveer €2,30 per mesje. Daarnaast scheert Boldking meer als een BIC mesje en die groene lijntjes zijn gewoon plastic, helemaal geen lotion/gel/aloe vera.

  Ik ben zelf (na veel testen, ook Boldking) toch terug naar Gilette Proglide (zonder power of andere nonsens). Die koop je voor €3.12 per mesje het voordeligst (op dit moment! kan volgende maand anders zijn), 16 stuks voor €49.95. Maar als je niet per se een heel flexibel houdertje wil en een trim mesje achterop zou ik gewoon voor Wilkinson gaan (in de VS heet dit merk Schick) of Mach 3 Turbo.

  dan een tip waar je over maanden ook nog wat aan hebt:
  Google (bijvoorbeeld) “Gillette Proglide 16 kopen” en je krijgt een hoop resultaten. Zoek ook goed op Beslist en andere vergelijkers. Zo vind ik telkens de goedkoopste webshop. Koop nooit bij een fysieke winkel, die prijzen zijn compleet gestoord.

Geef een reactie