Niet schuimende scheergel

Je bekijkt nu Niet schuimende scheergel

Een van de scheertips op onze website is het gebruik van niet schuimende (transparante) scheergel. Handig voor het scheren van het gezicht maar haast onmisbaar voor het scheren van je lichaam. Ook als je last van puistjes hebt biedt dit type scheergel uitkomst.

Voordeel scheergel

Scheergel die niet schuimt bij het aanbrengen heeft als belangrijk voordeel dat je goed kunt zien wat je aan het doen bent. Scheergel is namelijk transparant en schuimt niet. In tegenstelling tot traditioneel schuim wat je in bussen kunt kopen, kun je met het doorzichtige scheergel zien wat je aan het scheren bent, zodat je de meest belangrijke delen van je gezicht en lichaam vol vertrouwen kunt scheren. Zo kun je scheerwondjesvoorkomen. Scheergel zorgt er daarnaast voor dat er zich een dun laagje op de huid vormt waardoor het mes beter over de huid glijdt, met een zeer glad resultaat als gevolg

Nog een voordeel is dat je bepaalde delen van het gezicht of lichaam probleemloos kunt accentueren, omdat je precies ziet waar je het mesje moet bewegen. Zo scheer je geen haartjes weg waar je dat niet wilt. Handig voor mensen met een baard(je), bakkenbaarden, nekhaar of het scheren van je hoofd. Scheergel is zeker niet alleen geschikt voor het gezicht maar ook perfect (lees: onmisbaar) voor het scheren van de haren op je lichaam en lichaamsdelen (billen, penis en balzak). Ook voor vrouwen is deze scheergel aan te raden.

Enkele niet schuimende scheergels

Let op: De meeste scheergel die te koop zijn veranderen na het aanbrengen van de gel in een scheerschuim. Dat is juist wat je niet wilt. Kijk dus goed op de verpakking voordat je een bus of tube koopt. Om verwarring te voorkomen hebben we in onderstaand overzicht de door ons als best beoordeelde transparante niet-schuimende scheergels verzameld zodat je zeker weet wat je kunt kopen.

American Crew Precision Shave Gel

American-crew-precision-shave-gel-150ml

Deze transparante gel van American Crew zorgt voor het soepel glijden van het scheermes. Voor een fris en glad resultaat. Omdat de scheergel doorzichtig is, is deze geschikt voor precisiescheren. Voordelen: Comfortabel scheren; Perfect glad scheerresultaat; De huid voelt fris aan. Gebruiksaanwijzing: Aanbrengen op de vochtige huid met de hand. Klik hier om te bestellen

Gillette Body Transarante scheergel

9200000030652155

Het scheren en stylen van je baard en gezichtshaar was nog nooit zo precies. Gillette introduceert een nieuwe transparante en niet-schuimende scheergel die je controle geeft over je scheerbeurt. In tegenstelling tot traditionele scheergels en -schuim, is de Transparante Scheergel speciaal ontwikkeld zodat je duidelijk kunt zien waar je moet scheren. Klik hier om te bestellen

Scheergel gebruiken

Je gebruikt scheergel net als normaal scheerschuim. Je bevochtigt je gezicht of de betreffende lichaamsdelen met warm water, waarna je een dunne laag gel aanbrengt met de hand. Je kunt het perfect gebruiken voor de spiegel en zelfs onder de douche (maar niet onder de waterstraal). De niet-schuimende gel is na gebruik eenvoudig van het scheermes af te spoelen.

Meer artikelen gerelateerd aan scheren

Herman de Groot

Mijn naam is Herman en ik heb deze website opgericht in 2014. Het idee voor deze website ontstond toen ik na het scheren voor de spiegel stond en eigenlijk niet tevreden was met het resultaat. Daarom heb ik deze website opgericht, zodat ik mijn ervaringen en de resultaten van mijn eigen zoektocht kan delen. Lees meer over Herman.

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. Douwe

  Ik gebruik de Amarican Crew scheergel die hierboven wordt genoemd en ben er er zeer tevreden over. Lekker geurtje en ik kan perfect waar ik de haartjes weghaal. Ik gebruik de scheergel ook voor mijn schaamhaar, geeft toch een veilig gevoel zo.

 2. Jordy

  Wat een goede tip dit! Meteen een tube gekocht!

 3. Tom

  Ik heb een ongelijke huid en soms hier en daar ook nog wel eens een puistje. Deze scheergel biedt dan uitstekend zicht om niet nogmaals over een snijwondje te scheren. De scheergel is ook erg zacht voor de huid, geeft bij mij geen huidirritatie.

 4. Kees Jan

  Hoi, ik heb een niet schuimende scheergel met arganolie gekocht. Werd er zelf erg blij van. Het was even wennen, maar het scheren ging inderdaad beter. Kan ook door de olie komen. Ik had het idee dat het mes echt soepel over mijn gezicht gleed. Vraag: hebben jullie ervaring met rehab?

Geef een reactie