Lidl scheermesjes voor mannen

Je bekijkt nu Lidl scheermesjes voor mannen

De lidl biedt al enkele jaren een aantal kwaliteitsscheermesjes van het merk G. Bellini.

Scheermesjes Lidl

lidl-scheermesje-2-mesjes

De lidl biedt scheermesjes met 2, 3 of 5 mesjes en zijn gunstig geprijsd. Alle cassettes hebben een strip met aloe-vera extract en een rubberen strip om de huid strak te trekken. De meest voordelige zijn de mesjes met twee scheermesjes. De lidl heeft elk jaar dit scheersysteem voor heren in de aanbieding. De XXL verpakking met een houder en maar liefst 20 mesjes kost slechts: 4,99 euro! Dat is slechts 0,25 cent per mesje, terwijl je voor één Gillette mesje ruim 2,50 euro per stuk betaald.

De variant met drie mesjes (GBellini perfect 3) lijkt wat op de Gillette Mach 3. Het topmodel van de Lidl heeft 5 scheermesjes. Deze verpakking bevat een houder en twee scheermesjes. Van beide type zijn de mesjes iets duurder dan die van de cassettes met 2 mesjes maar nog steeds stukken goedkoper dan de bekende A-Merken.

De losse mesjes zijn het hele jaar door te koop bij de diverse Lidl filialen. Het is al even geleden dat deze mesjes in de aanbieding (maar houdt de folder in de gaten) waren.

Onze ervaring

g-bellini-lidl-aanbieding

De mesjes doen wat betreft kwaliteit zeker niet onder voor de bekende merken. De mesjes hebben naar ons idee een prima prijs kwaliteit verhouding. Het scheenresultaat krijgt een ruime voldoende, de mesjes scheren de haartjes goed tegen de huid weg. Ook hebben we geen last van scheerirritatie gekregen na het scheren. Mesjes plaatsen gaat wat lastig, maar de houder ligt fijn in de hand. Wij hadden persoonlijk weinig wondjes. Wel moet je net als de mesjes van de bekende merken ook deze mesjes na gemiddeld ongeveer een week (5-10 dagen) vervangen voor een nieuw en scherp exemplaar.

De Lidl-kwaliteitsmerk G. Bellini bieden een comfortabele scheerbeurt voor mannen. Onze ervaring met deze mesjes is dus goed, maar toch is de keuze voor scheermesjes vaak een persoonlijke keuze. Wat is jullie ervaring met deze mesjes? Scheren ze een beetje naar wens en hoe lang doe je er mee? Wat ons betreft moet je ze een keer proberen, voor de goedkope prijs moet je het niet laten.

Meer artikelen gerelateerd aan scheermesjesFotocredits: Grocery Shopping at LIDL, uitsnede, Daniel Foster

Herman de Groot

Mijn naam is Herman en ik heb deze website opgericht in 2014. Het idee voor deze website ontstond toen ik na het scheren voor de spiegel stond en eigenlijk niet tevreden was met het resultaat. Daarom heb ik deze website opgericht, zodat ik mijn ervaringen en de resultaten van mijn eigen zoektocht kan delen. Lees meer over Herman.

Dit bericht heeft 22 reacties

 1. Harrie

  Bij niet al te zware baardgroei doe je met een mesje van LIDL ongeveer 3 weken, bij lichte 4, misschien 5 weken. Dat is mijn ervaring (waarom zou je dure kopen?)

 2. Chris van Heusden

  Het is jammer dat Lidl telkens wijzigt van dit soort assortiment ik heb een shark houder met Berlinni mesjes 5 nu zijn deze niet meer verkrijgbaar en moet ik weer overstappen naar een ander type met minder mesjes erin en een andere houder.
  Waarom doet Lidl dit ???

  1. kees

   Het is waardeloos dat lidl steeds steeds verandert is dit geldklopperij of iets dergelijks of gaatdit met opzet kan ik hierop reactie krijgen

  2. Belachelijk, dat er niet meer mesjes met 5 scheermesjes zijn te krijgen. Eerst koop je een voor Lidl prijzen een duur product. Gaat een poos goed, en dan kun je dus geen vervangende mesjes krijgen. Te gek voor woorden. Dus , ik zou graag zien, dat er tenminste mesjes te koop zijn. Ik voel me mooi voor de gek gehouden op deze wijze van sommige artikelen van Lidl.

 3. Stephan

  Ik gebruikte deze mesjes sinds jaren en was er enorm tevreden van. Jammer genoeg zijn ze niet meer te verkrijgen en kan je nu mesjes van het merk Cien verkrijgen met minder mesjes in het navulsetje. Deze schermen veel minder scherp en geven huidirritatie. Ik ben nu op zoek naar een alternatief bij Delhaize of Colruyt of kruidvat maar binnen deze prijs is er niet veel vergelijkbaars te vinden. Jammer.

 4. Twan

  Wie op zoek is naar Bellini scheermesjes (5mesjes}
  Kan bij de Lidl de CIEN mesjes kopen heb contact gehad met de fabrikant in Duitsland.
  Die vertelde mij dat Cien de nieuwe naam is maar het zelfde product als bellini

 5. Cor

  Sinds enig tijd heeft de Lidl mesjes met aan de kopse zijde ook een mesje.
  Dit is handig voor het bijwerken van je bakkebaarden bijvoorbeeld, zo schrijft men.
  Ik heb mij, door dit extra mesje, al vier keer lelijk gesneden.
  Uit ergernis heb ik de houder en alle mesjes in de prullenbak gegooid en ga weer over op Gillette.

  1. hans

   Helemaal mee eens Cor. Dat extra mesje is gewoon gevaarlijk. Dat mag geen veiligheidsmes meer heten. Lelijke wonden, veel bloed. Weg met dat zogenaamde trim-mesje. Het is een zinloze, domme en gevaarlijke toevoeging.

 6. Martin

  Cien Shark: Waarom zijn er geen mesjes te koop zonder een houder?

  1. Erik

   Losse Shark scheermesjes zin er wel maar niet altijd en niet overal. Scheren overigens wel perfect. Gewoon een voorraadje meenemen. Zijn niet duur.

 7. Patrick Depotter 0472723473

  BERICHT (MAX 300 TEKENS)

 8. Johan

  5 blad scheermesjes al een hele tijd niet te koop bij lidl in alkmaar. Telkens wordt er gezegd dat ze niet geleverd worden.

  1. Tim

   Ja die zijn al een hele lange tijd niet in de schappen. Komen wel weer wordt er steeds gezegd.

 9. khageman

  Ik mis sinds kort de gbelline perfect 3 in het assortiment. Balen dat waren uitstekende mesjes

 10. marblo

  De scheermesjes van Lidl waren vroeger mijn lievelingsscheermesjes , doch nu zijn die 5-bladige niet meer te vertrouwen . Het kopse scheermesje is levensgevaarlijk , ( al verschillende lelijke snijwonden opgelopen ) . Ook de breedte van het snijvlak is niet goed te noemen( te smal ) en om nog maar van de kromme gebogen houder te spreken , deze is niet in de hand te houden en draagt bij tot een heel oncomfortabel scheergedrag , ook is die met natte handen niet stabiel te houden .
  Het ganse apparaat dient aan een nieuw ontwerp onderworpen te worden- tot zolang krijg dit apparaat geen plaats meer in mijn kast !!!

 11. Marc

  Ik gebruik al enige jaren de 2-voudige scheermesjes van Lidl. In de loop der tijd is de naam is idd gewijzigd Cien. Echter zijn de zelfde mesjes.
  Ik ben zeer tevreden. Mesjes zijn echt goed, en zeker niet minder dan het extreem dure Gillette, maar voor een fractie van de prijs. Bovendien bieden zijn 2-voudige messen nagenoeg niet meer verkrijgbaar. En -naar mijn opinie- is 2-voudig meer dan genoeg.

 12. Richard

  Lidl heeft nu nieuwe scheermesjes met 2 mesjes er in. De houder is drama. Tevens scheert het niet meer zo glad als de oude set met 20 reserve mesjes. Waardeloos. Nooit meer koop ik deze. Je hebt er niks meer aan. Echt jammer
  Mocht iemand nog weten hoe ik aan de vorige kom. Bestel ik meteen 20 pakken

 13. Leo

  Wat betreft de reactie van Richard j.l. 2 februari. Hij heeft volkomen gelijk. Het scheer resultaat verbeterd, als de huid spanner voor de mesjes iets onder het niveau van de mesjes valt , dan scheert het weer als van ouds. Ik heb dit proefondervindelijk getest.

 14. Marc

  Ook ik ben het met Richard eens: De nieuwe Cien mesjes -met ronder handvat en metalen clips om de scheerkop in te vergrendelen- zijn volkomen waardeloos. Ook ik zou graag 20 pakken van de ‘oude’ versie willen aanschaffen (2-voudige). Mijn klacht is tweezijdig: het handvat is te licht er is geen balans in het mes (maar dat is niet het ergste); Het lijkt of de messen in de kop dieper liggen waardoor je na het scheren een stoppelbaard overhoud i.p.v. glad, wat toch de bedoeling is. Please Lidl, breng de oude serie weer op de markt!! Dit was het beste wat er te krijgen viel. Wat jullie nu verkopen is het slechtste wat er op de markt is!! Zijn geld niet waard.

 15. steef

  ook ik heb de nieuwe mesjes van de lidl ,waardeloos scheert niet glad,en snijwonden ,oude mesjes ware 10 x beter ik koop ze niet meer

 16. klaas

  klopt helemaal de lidl scheermesjes van tegenwoordig zijn waardeloos ,ze scheren niet glad meer jaren terug waren het hele goede scheermessen ,ze hebben ze om de 1 of andere reden minder scherp gemaakt ,ik ben maar weer overgegaan op de grote merken wat waarschijnlijk ook de bedoeling is.koop ze niet meer

 17. KaleHein

  Met alle reacties ben ik het eens.
  Maar een weldenkend mens moet toch weten dat als er een GOED product ertoe leid dat er minder van verkocht wordt omdat met het goede product langer mee gedaan wordt, de verkopende partij ermee stopt, want een winkel is er niet om vliegen te vangen maar veel omzet te genereren.
  Het moraal is jullie nu wel duidelijk denk ik..?
  In 2005 ging ik naar Iran toe en was scheergerei vergeten, dus op Schiphol nog ff op snor geweest en bij Etos vond ik de Bic Flex3 Hybrid scheermesjes 4+1 met houder.
  Maar ook Etos heeft na een paar jaar dit product uit de schappen gehaald, ik deed er een maand met één mesje mee en ik heb een middel zware baard, elke dag scheren.
  Via Google nog steeds te vinden waar ze te koop zijn, dit merk heeft zelfs Flex5.
  Dus doe er jullie’s voordeel mee….

Geef een reactie