Gillette mach 3 scheermesjes kopen

Je bekijkt nu Gillette mach 3 scheermesjes kopen

De navulscheermesjes voor de Gillette mach 3 turbo zijn te koop bij drogisterij en supermarkt. Op het internet kun je de mesjes echter stukken goedkoper aanschaffen. In onderstaand overzicht hebben we de voordeligste Gillette mach 3 turbo aanbiedingen en acties geselecteerd. De scheermesjes worden bij de meeste webwinkels per 8 of 16 stuks verkocht.

bol-com-logo2 € 22,99
drogisterij-logo2 € 24,99
drogist-logo2 € 26,39

Let op: bij een aantal van bovenstaande webshops is momenteel een tijdelijke (kortlopende) kortingsactie van toepassing. De korting is verrekend is de prijs (euro), er zijn geen waardebonnen of kortingscodes nodig. Onze tip: groter inkopen kan je geld besparen!

Gillette mach 3

De Gillette Mach3 Turbo combineert Gillette’s 3-voudige scheertechnologie met anti-frictie mesjes die zacht over je huid glijden. Het bewegende scheerhoofd met 10 microribbels volgt elke contour van je gezicht voor ultra comfort en gladheid. De lubrastrip op het scheerhoofd verkleurt langzaam naar wit, waarmee aangegeven wordt wanneer je scheerbeurt niet meer optimaal is.

Lees de review van de Mach 3 hier.

Herman de Groot

Mijn naam is Herman en ik heb deze website opgericht in 2014. Het idee voor deze website ontstond toen ik na het scheren voor de spiegel stond en eigenlijk niet tevreden was met het resultaat. Daarom heb ik deze website opgericht, zodat ik mijn ervaringen en de resultaten van mijn eigen zoektocht kan delen. Lees meer over Herman.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Pieter

    Ik koop ze altijd bij Bol.com, liefst nog in grootverpakking. Koop ze zeker niet bij de supermarkt, daar zijn ze echt veel te duur!

Geef een reactie