Verjaardagsbericht gillette valt niet in goede aarde

Je bekijkt nu Verjaardagsbericht gillette valt niet in goede aarde

Gillette vierde afgelopen week zijn 110 jarige verjaardag door een afbeelding te laten zien van hun eerste scheermes en hun laatste innovatie, de Gillette Fusion ProGlide met Flexball technologie. De begeleidende tekst: “Today we celebrate the 110th anniversary of our first patent. The razor has changed. Our drive to innovate sure won’t”.
[do_widget id=text-8]
Wat een prachtig verjaardagsbericht had moeten zijn met als doel het laten zien hoe scheren de afgelopen eeuw geëvolueerd is en innovaties het scheren van makkelijker maken, bleek op Facebook iets minder positief uit te pakken.

gillette-reacties-facebook-oude-nieuwe-mes-verjaardag

De overgrote meerderheid van de reacties op de Facebookpagina van Gillette gaf aan het oude scheermes stukken interessanter te vinden dan de laatste innovatie (de flexball). Het regende bovendien klachten over een steeds mindere kwaliteit van de huidige mesjes ten opzichte van de oude modellen en de stijgende prijzen.
[do_widget id=text-9]

Herman de Groot

Mijn naam is Herman en ik heb deze website opgericht in 2014. Het idee voor deze website ontstond toen ik na het scheren voor de spiegel stond en eigenlijk niet tevreden was met het resultaat. Daarom heb ik deze website opgericht, zodat ik mijn ervaringen en de resultaten van mijn eigen zoektocht kan delen. Lees meer over Herman.

Geef een antwoord