Buik scheren

Je bekijkt nu Buik scheren

Veel mannen hebben naast haar op hun borstkas en schaamstreek ook haargroei op hun buik. In dit artikel geven we je tips hoe je het haar op die plek kunt verwijderen.
[do_widget id=text-8]

Hoe buik scheren

Het ontharen van de buik is vergelijkbaar met het scheren van je borstkas en schaamstreek. De meeste mannen doen dat dan ook in één keer. Voor het scheren van de buik hebben we geen aanvullende tips maar wel adviseren we je om:

  • Eerst de lange haren in te korten met een tondeuse of schaar
  • Daarna een korte warme douche te nemen en scheerschuim aan te brengen. Smeer het goed uit zodat er een dun laagje op je buik zit.
  • Scheer met je scheermes eerst met de haargroei richting mee, van boven naar beneden. Nog niet glad genoeg geschoren? Scheer dan nogmaals (opnieuw scheergel aanbrengen!) in andere richtingen, van onder naar boven en opzij. Spoel het overtollige scheerschuim vervolgens weg met water.

Net als met je borstkas en schaamhaar is het nu slechts een kwestie van regelmatig herhalen om een gladde buik te behouden. Controleer wel regelmatig of er geen haartjes ingroeien.

Meer artikelen gerelateerd aan scheerapparaten


Fotocredits: (also, your protuding belly button is so stupid grr), uitsnede, potatoes are fine

Herman de Groot

Mijn naam is Herman en ik heb deze website opgericht in 2014. Het idee voor deze website ontstond toen ik na het scheren voor de spiegel stond en eigenlijk niet tevreden was met het resultaat. Daarom heb ik deze website opgericht, zodat ik mijn ervaringen en de resultaten van mijn eigen zoektocht kan delen. Lees meer over Herman.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Lynn

    Bij mijn vriend ‘klimt’ het schaamhaar net als op de foto omhoog tot boven zijn navel. Ik vind het maar vies eigenlijk. Gelukkig scheert hij het schaamhaar 😀

Geef een reactie