Venus scheermesjes kopen

Venus scheermesjes kopen

Venus scheermesjes zijn regelmatig in de aanbieding en dat is het moment om de mesjes te kopen. We hebben daarom in onderstaand overzicht de meest goedkope Venus Original mesjes en acties voor je geselecteerd. Op internet kun je de mesjes namelijk stukken voordeliger kopen waardoor je wel tot 25% op de originele prijs kunt besparen! De mesjes worden per 8 stuks verkocht (laagste prijs per mesje – gunstig voor de portemonnee).

bol-com-logo2€ 11,99
drogisterij-logo2€ 11,99
drogist-logo2€ 11,99

Let op: bij een aantal van bovenstaande webshops is momenteel een tijdelijke (kortlopende) kortingsactie van toepassing. De korting is verrekend is de prijs (euro), er zijn geen waardebonnen of kortingscodes nodig. Onze tip: groter inkopen kan je geld besparen!

Ben je op zoek naar mesjes voor de Venus Embrace, klik dan hier.

Venus Original

Het Venus Original scheerapparaat heeft 3 mesjes, beschermende kussentjes voor en achter de mesjes en een strip die aangeeft wanneer het mesjes vervangen moet worden. De mesjes zijn zo gemaakt dat ze uiterst veilig scheren doordat ze afgeronde hoeken hebben. Daarnaast kan het scheermesje bewegen zodat je altijd in de juiste hoek scheert. Lees de review.

Deze post heeft een reactie

  1. Ik koop ze altijd bij Bol.com, mijn vertrouwende adres

Geef een reactie

Sluit Menu