Meeschrijven op ScheerTips.com

Wij zijn constant bezig met het verbeteren en uitbreiden van deze website. Daarvoor hebben we uw hulp nodig. Op deze pagina de mogelijkheid om nieuwe of verbeterde artikelen voor onze website aan te leveren.

Wat zoeken we?

We zijn op zoek naar mensen die zich als hobby of bedrijfsmatig bezig houden met scheren in de breedste zin van het woord. Je vindt het leuk om informatieve, prettig leesbare artikelen te schrijven en anderen te adviseren over betere, nieuwere en goedkopere scheermethoden. We zijn op zoek naar mensen die zowel incidenteel als regelmatig berichten willen schrijven.

Wat kunt u doen:

  • Je schrijft (achtergrond)artikelen of;
  • Je levert nieuwsberichten en actualiteiten aan of;
  • Je reviewt scheerproducten, maakt een verslag van beurs of evenement of recenseert een nieuw verschenen boek;
  • Je laat ons met regelmaat meegenieten van jouw kijk op de wereld in een column/weblog of;
  • Je tipt over nuttige links naar andere websites en/of informatiebronnen (schriftelijk of digitaal).

Je levert uiteraard alleen compleet, eigen geschreven, artikelen aan.

Wat bieden we?

Wanneer je via ons een artikel publiceert, verschijnt automatisch jouw naam bij het artikel zodat je de kans krijgt je als deskundige te profileren. Anoniem een artikel schrijven behoort ook tot de mogelijkheden Als je als expert meeschrijft op ScheerTips.com dan komt er onder elk artikel jouw naam te staan met een korte tekst waarin je wat over jezelf kunt vertellen en desnoods je persoonlijke website (of bedrijf) kunt vermelden. Je krijgt bovendien een eigen pagina waar je meer over jezelf (en je bedrijf) kunt vertellen. Op deze pagina kan iedereen zien welke artikelen je hebt geschreven.  Als je de artikelen bedrijfsmatig schrijft is het uiteraard toegestaan om uitgaande links te plaatsen.

Heb je interesse?

Vind je het leuk om deel te nemen aan dit nieuwe initiatief? Heb je een vlotte pen en iets te melden over bovengenoemde onderwerpen? Wil je starters in het vakgebied graag verder helpen, nieuwe mensen leren kennen en/of invloed uitoefenen op heersende attitudes.

U kunt uw artikel met bijbehorend materiaal zenden naar redactie@scheertips.com

Een artikel corrigeren / aanvullen

De website bevindt zich momenteel nog in de opstartfase. Het kan daardoor voorkomen dat artikelen spelfouten, onvolledigheden of onjuistheden bevatten. Kom je een foutje tegen? Meldt het ons dan via redactie@scheertips.com o.v.v. de link naar het artikel

Sluit Menu