Korting op scheermesjes

Korting op scheermesjes

Goed glad en comfortabel scheren gaat alleen samen met scherpe scheermesjes. Dat betekent dat je regelmatig nieuwe mesjes moet aanschaffen wat een dure aangelegenheid kan zijn als elke keer het volle pond moet betalen. Gelukkiger zijn er regelmatig kortingsacties waarmee je flink kunt besparen. Met name de mesjes van de bekende merken liggen regelmatig goedkoop in de winkel. Dat komt omdat de winkels groot kunnen inkopen.

Bij ons bekende korting acties

Voor mannen zijn er voor diverse scheermerken regelmatig acties, waaronder korting op scheermesjes van Gillette, Bic, Wilkinson en anderen. Voor vrouwen zijn de merken waar regelmatig mee gestunt wordt o.a. Venus, Bic en DG body. Scheer je met een budget, wil je geen nieuwe houder kopen en trouw wil blijven aan je favoriete scheermerk of wil je geld besparen dan zijn er regelmatig aanbiedingen in winkels en op het internet. Op deze pagina geven we de bij ons bekende laatste korting op scheermesjes weer.

De volgende kortingsacties zijn bij ons bekend:
Gillette Mach 3 Turbo scheermesjes voordeelverpakking 16 stuks met 25% korting – Klik hier voor deze actie
Gillette Fusion voordeelverpakking 16 stuks met 25% korting – Klik hier voor deze actie
Gillette proglide power (als beste getest!) voordeelverpakking 12 stuks met 25% korting – Klik hier voor deze actie

Heb jij ergens een interessante kortingsactie gezien? Meld het dan in de reacties hieronder.

Herman de Groot

Mijn naam is Herman en ik heb deze website opgericht in 2014. Het idee voor deze website ontstond toen ik na het scheren voor de spiegel stond en eigenlijk niet tevreden was met het resultaat. Daarom heb ik deze website opgericht, zodat ik mijn ervaringen en de resultaten van mijn eigen zoektocht kan delen. Lees meer over Herman.

Deze post heeft een reactie

  1. Avatar

    Online kopen is t goedkoopst

Geef een reactie

Sluit Menu