/ scheermesjes-kopen / Gillette mach 3 scheermesjes kopen

Gillette mach 3 scheermesjes kopen

De navulscheermesjes voor de Gillette mach 3 turbo zijn te koop bij drogisterij en supermarkt. Op het internet kun je de mesjes echter stukken goedkoper aanschaffen. In onderstaand overzicht hebben we de voordeligste Gillette mach 3 turbo aanbiedingen en acties geselecteerd. De scheermesjes worden bij de meeste webwinkels per 8 of 16 stuks verkocht.

bol-com-logo2 € 22,99
drogisterij-logo2 € 24,99
drogist-logo2 € 26,39

Let op: bij een aantal van bovenstaande webshops is momenteel een tijdelijke (kortlopende) kortingsactie van toepassing. De korting is verrekend is de prijs (euro), er zijn geen waardebonnen of kortingscodes nodig. Onze tip: groter inkopen kan je geld besparen!

Gillette mach 3

De Gillette Mach3 Turbo combineert Gillette’s 3-voudige scheertechnologie met anti-frictie mesjes die zacht over je huid glijden. Het bewegende scheerhoofd met 10 microribbels volgt elke contour van je gezicht voor ultra comfort en gladheid. De lubrastrip op het scheerhoofd verkleurt langzaam naar wit, waarmee aangegeven wordt wanneer je scheerbeurt niet meer optimaal is.

Lees de review van de Mach 3 hier.

1 PLAATS REACTIE
Review
Gillette mach 3 scheermesjes kopen
3 (60%) 1 vote

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reacties
  • 21 januari 2015

    Ik koop ze altijd bij Bol.com, liefst nog in grootverpakking. Koop ze zeker niet bij de supermarkt, daar zijn ze echt veel te duur!

    Pieter
    Beantwoorden