/ scheermesjes-kopen / Gillette Fusion ProGlide scheermesjes kopen

Gillette Fusion ProGlide scheermesjes kopen

De navulscheermesjes voor de Gillette Fusion ProGlide zijn te koop bij drogisterij en supermarkt. Op het internet kun je de mesjes echter stukken goedkoper aanschaffen. In onderstaand overzicht hebben we de voordeligste Gillette Fusion ProGlide aanbiedingen en acties geselecteerd. De scheermesjes worden bij de meeste webwinkels per 8 of 16 stuks verkocht.

bol-com-logo2 € 33,99
drogisterij-logo2 € 24,89
drogist-logo2 € 35,99

Let op: bij een aantal van bovenstaande webshops is momenteel een tijdelijke (kortlopende) kortingsactie van toepassing. De korting is verrekend is de prijs (euro), er zijn geen waardebonnen of kortingscodes nodig. Onze tip: groter inkopen kan je geld besparen!

Gillette Fusion ProGlide

Het nieuwe Gillette Fusion ProGlide Scheersysteem is een significante verbetering in scheerprestatie
en comfort ten opzichte van Gillette Fusion. Het pakt de ongemakken van het scheren aan door het trekkerige gevoel tijdens het scheren te verminderen, met zeven innovatieve verbeteringen.

Dunnere, fijnere mesjes zorgen ervoor dat het scheersysteem makkelijker glijdt over de huid en minder aan de haartjes trekt. Ook zijn de lubrastrip, het handvat en het precisiemesje verbeterd. Een nieuw verdeelsysteem verdeelt het scheerschuim en haalt overtollig scheerschuim weg. En een stabilisator zorgt ervoor dat de afstand tussen de afzonderlijke mesjes constant blijft.

Gillette Fusion Proglide power mesjes kopen

Aan de Power-variant van het nieuwe scheersysteem is een microkammetje toegevoegd, dat helpt om de haartjes in correcte positie langs de mesjes te leiden. De mesjes van de power variant worden door ons en diverse andere consumententesten als de beste scheermesjes op dit moment te koop.

bol-com-logo2 € 41,99
drogisterij-logo2 € 28,98
drogist-logo2 € 41,99

De Gillette Fusion Proglide Power mesjes passen ook op de oude Gillette fusion (power) en de normale Fusion Proglide en kunnen we iedereen aanraden die met de laatste technieken het gladste scheerresultaat wil hebben.

1 PLAATS REACTIE
Review
Gillette Fusion ProGlide scheermesjes kopen
3.7 (73.33%) 3 votes

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reacties
  • 21 januari 2015

    Goede scheermesjes. Ik koop de Fusion Proglide POWER mesjes altijd bij bol.com (mijn vertrouwde adres).

    Tom
    Beantwoorden