/ Scheermesjes / Aldi scheermesjes voor mannen

Aldi scheermesjes voor mannen

Aldi heeft sinds 2012 scheermesjes in het assortiment, de afgelopen jaren verkocht de supermarktketen de mesjes onder het merk Biocura. Dit is het huismerk van Aldi en de verschillende huidverzorgingsproducten voor zowel mannen als vrouwen zijn het hele jaar door te koop in de winkel. Wat betreft de scheermesjes voor mannen bieden ze een variant met houder en bijbehorende navulscheermesjes en een variant met wegwerpscheermesjes.

De variant met houder is los te koop voor 4.69 euro. Voor dat bedrag krijg je naast de houder ook nog twee mesjes. De losse mesjes zijn het hele jaar door te koop bij de Aldi en kosten per 4 stuks 4,99 euro. Dat is slechts 1.25 euro per mesje, terwijl je voor een Gillette mach3 mesje ruim 2,50 per stuk betaald.

Met de prijs zit het dus wel goed maar wat is de kwaliteit van deze Aldi scheermesjes? De mesjes hebben naar ons idee een prima prijs kwaliteit verhouding. Het scheenresultaat krijgt een ruime voldoende, de mesjes scheren de haartjes goed tegen de huid weg. Ook hebben we geen last van scheerirritatie gekregen na het scheren. Wel moet je net als de mesjes van de bekende merken ook deze mesjes na gemiddeld ongeveer een week (5-10 dagen) vervangen voor een nieuw en scherp exemplaar.

Wat is jullie ervaring met deze mesjes? Scheren ze een beetje naar wens en hoe lang doe je er mee?

23 PLAATS REACTIE
Review
Aldi scheermesjes voor mannen
3.4 (68.57%) 7 votes

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

23 Reacties
 • 31 maart 2016

  Ze bevallen mij uitstekend, scheer mij elke dag, heb een zware baard, en mesjes zijn een stuk goedkoper dan de Gillette.
  Voorheen was het 3-voudig scheersysteem van de Aldi ( biocura) ook al prima.
  Wel elke week nieuw mesje gebruiken. Maar dat moest ik voorheen met Gillette ook..

  Jan
  Beantwoorden
 • 16 mei 2016

  Had altijd het viervoudige mesje van de Aldi. Was een prima scheermes. Nu over moeten stappen op het vijfvoudige scheermesje. Nu lig ik na het scheren helemaal open. Dit komt omdat de mesjes te dicht op elkaar zitten. De baardhaartjes blijven tussen de mesjes vast zitten. De eerste baan gaat goed daarna is het een ramp. Zou graag het oude mesje terug willem in het assortiment. Ps scheer me 1x per week dus wel iets langer en stuggere haartjes.

  Jaap de Jong
  Beantwoorden
  • 30 september 2016

   Probeer vooraf mamma mia virgin coconut oil te smeren ,,rustig inmasseren, ongeveer 2 min. En daarna erop gewoon scheergel of crème. En je zult zien dat je nooit problemen ervaart met bloeden tenzij je het scheermesje te hard op je huid drukt.

   Flex
   Beantwoorden
 • 4 november 2016

  Ik heb vanmorgen voor het eerst het vijfvoudige scheermesje gebruikt. Het beste mesje dat ik ooit heb gebruikt, daar kan Gilette niet aan tippen.

  Ray
  Beantwoorden
 • 6 november 2016

  Waardeloos mesje, slechts het onderste mesje is open en laat de haartjes door naar achteren. De vier daarboven zitten in na een halve wang verstopt. Bijna niet schoon te krijgen, ook niet met een douche met harde straal.

  Klaas
  Beantwoorden
 • 3 februari 2017

  Na zo n 20 verschillende mesjes geprobeerd om 15 jaar, waaronder alles van gillette , wilkinson en ga maar door.. Het oordeel kan vellen. Aldi 5 voudig scheersysteem is het beste! Is no – Time superglad! Het is wel een schrapertje waarbij je niet te hard moet drukken en goed in moet zepen met schuim of gel. Hij ligt Super strak op de huid. En volgt elke ronding en neemt alle haartjes goed mee. Ik scheer mijn hoofd en baard. Dus kopen deze handel. Kruidvat 6 voudig is ook goed.

  johan.a
  Beantwoorden
 • 15 februari 2018

  Echt heel goede mesjes. Beter dan Gilette en blijven langer scherp. 5x hoofd en baard geschoren in 3 weken en nog steeds bruikbaar. Uitstekend. Koop nooit weer anders. Echte aanrader.

  Hofstra
  Beantwoorden
 • 26 augustus 2018

  Wel jammer mijn man gebruikte ook die scheermesje. Maar tot onze spijt, zijn we al verschillende aldi’s afgeweest. En die mesjes zijn nergens meer te koop. Hoop niet dat dat soort uit het assortiment is.

  Y Scholten.
  Beantwoorden
  • 26 september 2018

   Zijn uit de handel. Stomme zet vannaldi de MAN mesjes die er nu ziijn ziijn echt waardeloos. Zescheren niet

   Ruud
   Beantwoorden
   • 16 oktober 2018

    Deze mesjes zijn niet meer te koop.
    Ze hebben een nieuw systeem en andere mesjes,
    en deze zijn echt waardeloos.
    De nieuwe mesjes geprobeerd maar dat is echt niks.
    Ik scheer ook altijd mijn hoofd, maar deze mesjes laten gewoon alles staan.

    Prozee
    Beantwoorden
     • 9 november 2018

      Dat lijken de Aldi mesjes wel…Ik kom af en toe in duitsland maar nooit aan gedacht daar mesjes te kopen. Nu Aldi in NL ze niet meer verkoopt ga ik ze daar wel halen. Dank je voor de tip.

      J. Boer
    • 15 januari 2019

     klopt, Heb nu de nieuwe MAN 4 mesjes, waardeloos mesje. Jammer dat Biocura er niet meer is, scheerde me dagelijks jarenlang prima, nu op zoek naar wat anders…..

     Otto Eijck
     Beantwoorden
   • 9 november 2018

    Is al de zoveelste keer dat Aldi naar een jaar weer een andere systeem heeft. De laatste 2 series was ik heel tevreden over, maar ben er nu klaar mee om iedere keer weer een nieuwe houder te moeten kopen en nieuwe mesjes te proberen. Geen Alfi meer.

    J. Boer
    Beantwoorden
 • 1 september 2018

  Er is maar 1 soort mesje waarmee ik mijn hoofd elke dag weer glad krijg en dat is het 5 voudig systeem van biocura,
  nu kan ik ze nergens meer vinden, ben al in diverse Aldi filialen geweest.
  Alstublieft Aldi breng deze mesjes weer in het assortiment, ik kan niet zonder.
  Zeg me anders waar ik ze online kan bestellen
  Desperate

  Elmer
  Beantwoorden
 • 2 september 2018

  ik wil graag 10 of 20 setjes van 4 reservemesjes bestellen, zodat ik de komende tijd vooruit kan.
  waar kan ik dat doen?
  Ik heb al zoveel mesjes geprobeerd en geen enkel merk kan hieraan tippen, ik heb nogal een lelijke haargroei op mijn hoofd en ik ga niet de deur uit zonder dat mijn hoofd spiegelglad is , of met een pet op, dus ik kan niet zonder de mesjes van biocura.
  zeg mij dus alstublieft niet dat ze uit de productie gaan, ik heb ze echt nodig!!!!!!!!
  Groeten Elmer

  Elmer
  Beantwoorden
 • 19 oktober 2018

  Ik heb toen 40 pakken scheermesjes gekocht maar helaas me houder is kapot gevallen. heeft iemand nog een houder

  Ronald
  Beantwoorden
 • 14 maart 2019

  Waarom kan ik geen losse mesjes meer kopen . De houdertjes kan je nog wel kopen in vele filialen van de aldi . , maar de mesjes niet meer . Als je dan stopt om dat te verkopen ( wat ik persoonlijk heel jammer vind ) haal dan ook de houders uit de schappen zodat de mensen die dit nog wel kopen niet zo meteen net als ik zonder mesjes zit
  Vind dit toch iets als kopers bedrog

  Beantwoorden
 • 25 april 2019

  Het oude systeem voldoet beter dan de nieuwe versie , hoor dit steeds vaker , wij zijn nu helaas opnieuw zoekende naar een alternatief

  Danny
  Beantwoorden
  • 12 mei 2019

   Haal gewoon de oude mesjes terug die waren beter dan de nieuwe mesjes

   Remi
   Beantwoorden